Sentrum - Flott leilighet i 2. etasje - kan overtas raskt

Frønsdalstunet 8 D

Primærrom 75 m²
Bruksareal 80 m²
Tomt 2152,72 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 2007
Prisantydning kr 1 450 000
Felleskost kr 500

Beskrivelse/detaljer

- Boligen ligger tilbaketrukket med kort vei til Sveio sentrum. Attraktiv beliggenhet i Sveio like ved omsorgssenteret. - En flott leilighet i 2. etasje med egen veranda, 2 soverom, bad, romslig bod, vaskerom og stue/kjøkken. - Leiligheten holder bra standard med nye gulv i gang, stue, kjøkken og i soverom2, flislagt bad og fint kjøkken. Sentralstøvsuger og ventilasjonsanlegg. - Overbygget, snøfri og slak trappeadkomst med anti-skli trinn.

Innhold / standard

Leilighet oppe til venstre når man går opp overbygget trapp med tett tak og anti-skli trinn opp til terrasseplatting ved inngangsdør. Her har man også inngang til en rommelig bod hvor sentralstøvsuger er plassert. Sponplater på gulv og gipsplater mot leiligheten. God plass til lagring. Inngang til gang med garderobeplass / mulighet for skyvedørsgarderobe. Det er helt ny lys eikeparkett i gangen samt i stua og kjøkken. Gangen har også luke med nedtrekkbar trapp opp til kaldloft. Stua har persienner i vindu og delvis åpen løsning til kjøkken. Kjøkkenet har spiseplass, kjøleskap og oppvaskmaskin som medfølger kjøpet. Ellers er det heltre kjøkkeninnredning med laminatbenkeplate og halvannen nedfelt vask. Det er fliser mellom innredningen. Utgang til balkong. Soverom 1 med eikeparkett på gulv, strie på vegger og dobbelt garderobeskap. Dobbelt soverom2 med helt ny eikeparkett på gulv. Det er skyvedør fra soverom2 til vaskerom med belegg på gulv, vvb, rør-i-rør skap og opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel. Bad med varmekabler på gulv, flislagt gulv/vegger, wc, dusjhjørne, baderomsinnredning med fire underskap og to speilskap. Leiligheten holder bra standard med nye gulv i gang, stue, kjøkken og i soverom2, flislagt bad og fint kjøkken. Ventilasjonsanlegg. Sentralstøvsuger Rør i rør.

Beliggenhet

Boligen ligger tilbaketrukket med kort vei til Sveio sentrum. Attraktiv beliggenhet i Sveio like ved omsorgssenteret.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved a trykke pa kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Felles parkering.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Info fra sameiet: Det er blitt informert hvert år om at eier må male kledningen på sin bolig. Dette er ikke blitt gjort siden boligen var ny. Det er derfor litt tvil om hvordan tilstanden på kledningen er. Må denne byttes må dette dekkes av ny eier, ettersom maling blir dekket av sameiet - Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt. - Det foreligger ikke originale bygningstegninger. Megler har derfor ikke anledning til å sjekke hva som er godkjent innredet.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 36 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 37 300

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette