Planert tomt med ferdig grunnmur + båtplass rett nedenfor og båtplass til sjø på langtidsleie

Halseidvegen 14

Tomt 642,00 m²
Boligtype Boligtomt
Eierform Fast
Prisantydning kr 850 000

Beskrivelse/detaljer

- Tomta ligger sørvendt og solrikt til med utsikt til Kallandsvatnet. - Ca. 10 minutter kjøring fra Haugesund sentrum. - På tomta er det prosjektert og godkjent et likt bolighus som på nabotomta (se bilder). - Man kan få visning i bolighuset som er ferdig bygget på nabotomta - kontakt megler. - Opparbeidet og støpt for kr. 500 000 i følge selger. Skal finplaneres av selger før overtagelse. - Vinduer og to skyvedører for kr. 200 000 kan kjøpes for kr. 120 000,-. - Kommunalt vann og septiktank. - Rør til vann og kloakk samt strøm og fiber innlagt - Båtplass medfølger til Kallandsvatnet rett nedenfor tomta (innerst og helt vest). Selger er grunneier. Tinglyses med skjøtet. - Båtplass v/sjø ihht rettighet på garden gnr. 72 bnr. 2 (selgers eiendom) leies på langtidsavtale. - Ingen byggeklausul. Man står fritt i å velge å rive grunnmur å bygge noe annet. Benytte grunnmur og bygge noe annet eller velge hvilket byggefirma man ønsker til å bygge den prosjekterte boligen.

Beliggenhet

Naturskjønne omgivelser og utsikt til Kallandsvatnet. Ca. 10 minutter kjøring fra Haugesund sentrum.

Adkomst

Fra Haugesund ta nordover mot Sveio. Når man har passert Saltveit skole og avkjørsel til Viksevegen tar man av til høyre inn til Halseidvegen. Følg veien kun ca 100 meter og ta opp til venstre. Der ligger tomta rett frem.

Parkeringsforhold

På egen tomt.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Igangsettingstillatelse ble gitt 12.10.2016. Denne er fortsatt gyldig siden det er utført arbeid siste 2 år. Man trenger ikke søke på nytt. Støle Totalservice AS har ansvarsrett på grunnmur. Dommersnes og Larsen stod som ansvarlig søker. - Tilknyttingsavgift vann kr. 25 000,- inkl mva. må påregnes av kjøper.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 21 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 22 420

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette