Skåredalen - Lys og pen og meget velholdt 3-roms leilighet i 2. etasje. Stor terrasse. Rolig og sentral beliggenhet

Eikjehammervegen 16 D

Primærrom 62 m²
Bruksareal 65 m²
Tomt 5345 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 2008
Prisantydning kr 290 000
Andel fellesgjeld kr 1 038 539
Totalpris kr 1 328 539
Felleskost kr 10 271

Beskrivelse/detaljer

- - - - - - - - - -

Innhold / standard

Lys, pen og praktisk 3-roms leilighet i 2. etasje med livsløpstandard. Heis. Inneholder entre/gang, bod/vaskerom og 2 soverom. Badet har baderomspanel på vegger og fliser på gulv med varmekabler. Dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Kjøkken med pen hvit Sigdal innredning med god skap og benkeplass. Åpen løsning mot stue. Utgang til solrik vestvendt terrasse. Stue - kjøkkenløsningen gir god plass for sofagruppe og spisestue. Utvendig bod.

Beliggenhet

Flott beliggenhet i Skåredalen. Kort vei til Sparbutikken, busstopp, turområder, skole, barnehage m.m.

Adkomst

Fra Skjoldavegen tar du inn Eikjehammervegen i rundkjøringen. Leiligheten ligger da på venstre side ca som nest siste hus i rekken til venstre.

Parkeringsforhold

Fast oppstillingsplass følger leiligheten. For øvrig flere gjesteplasser.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader. Mht borettslaget: Det er i Eikjehammervegen brl en pågående sak mht omfattende fuktproblemer i takkonstruksjonen og setningsskader i Eikjehammervegen 6 og 8. Kontakt megler for mer informasjon vedr dette.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Del dette