Søre bydel - Pen leilighet med gode solforhold i 2. etasje - Vestvendt terrasse - Rolige omgivelser

Hansastø 11 D

Primærrom 64 m²
Bruksareal 67 m²
Tomt 4595 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 2005
Prisantydning kr 1 890 000
Felleskost kr 1 500

Innhold / standard

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder følgende rom: Gang, soverom, hovedsoverom, stue, kjøkken og bad. Innvendig bod. Ute er det vestvendt terrasse med gode solforhold. Felles sykkelbod Oppmerket Parkeringsplass til bil Ekstra bod i kjeller på ca 5-6 kvm Beskrivelse av innhold og standard: Pen stue som har delvis åpen løsning til kjøkkenet. Kjøkkenet har integrert platetopp og stekeovn. Badet er helfliset, har nyere baderomsinnredning og opplegg til vaskemaskin. Leiligheten er utstyrt med blant annet: - Tv fra GET som er inkludert i felleskostnadene.

Beliggenhet

Søre bydel - Hansastø Hansastø har attraktiv og rolig beliggenhet i maritime omgivelser. Like utenfor Haugesund sentrum og kort avstand til de fleste fasiliteter. Kort gangavstand til butikker og treningssenter. Sykkel/gangavstand inn til Haugesund sentrum og fasilitetene som medfølger. Knappe 5 minutters kjøring til Raglamyr (Amanda senteret) og Norheim (Oasen storsenter).

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

På felles parkeringsplass utenfor leilighetene.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen hvis annet ikke er spesifisert. Det gis av selger ingen garanti - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 47 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 48 420

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette