Innholdsrik enebolig med nydelig utsiktsbeliggenhet på Kolstø (Håvik) - Bad og vaskerom renovert 2016 - Garasje!

Karmøyvegen 532

Primærrom 163 m²
Bruksareal 188 m²
Tomt 801 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1972
Prisantydning kr 2 490 000

Beskrivelse/detaljer

- Innholdsrik og kjekk enebolig over tre etasjer - Nydelig utsiktsbeliggenhet på Kolstø (Håvik) - Bad og vaskerom renovert i 2016 - Luftig og flott stue med åpen løsning til kjøkken - Store vindusflater som ivaretar den flotte utsikten på best mulig måte - Lekkert kjøkken - Flere stuer - Usjenert beliggenhet - Solrik hage med terrasse og hagestue - Parkering i garasje og rommelig gårdsrom Velkommen på visning!

Innhold / standard

Boligen er innredet over tre etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Vaskerom, gang, bad og kjellerstue 1. etasje: Gang m/ trapp, mellom-gang, bad, soverom og stue/kjøkken. Loft: Gang og 2 soverom. Flott og innholdsrik familiebolig med attraktiv beliggenhet på Håvik. Boligen ligger flott til, med nydelig utsikt fra flere rom. Stor og luftig stue med åpen løsning mot kjøkken. I stuen er det en-stavs parkett på gulv, spotter i tak, lyse og pene overflater, flott vedfyr i kleberstein, og store vindusflater fra gulv til tak som ivaretar utsikten på best mulig måte. Virkelig et rom hvor en kan nyte tilværelsen. Utgang til terrasse. God plass til både tv krok og spisestue. I kjelleren har ungdommen i husstanden tilgang på en stor kjellerstue. Lekker og praktisk Mobalpa kjøkkeninnredning. Her er det mye lagringsplass og arbeidsflate, lyse farger på fronter, integrerte hvitevarer, og samme nydelige utsikt som i stue. Godt arbeidslys over benkeplate fra spotter under overskap. Boligen har to bad og vaskerom. Alle disse rommene er ifølge selger renovert i 2016. Badene er fullflisede, med praktisk og pen innredning, og dusjnisje. Bi-inngang like ved vaskerom. Rør-i-rør på begge bad. Ny el-tavle 2018. I hovedetasjen finner man boligens hovedsoverom, med stort garderoberom like ved. To soverom med enkel standard og skråtak på loft. Meget pent opparbeidet tomt. Her er det stor gressplen, solrik terrasse, flott utsikt, diverse beplantning og en kjekk hagestue. Parkering i garasje og gruset gårdsrom.

Beliggenhet

Karmøyvegen 532 kan skilte med flott utsiktsbeliggenhet, sentralt på Håvik. Her opplever man umiddelbar nærhet, og trygg veg, til både skole og barnehage. Like i nærheten befinner det seg også flotte turområder, for den friluftsinteresserte, i tillegg til idrettshall. En kort kjøretur til handel på Avaldsnes, Haugesund Lufthavn Karmøy, og ikke minst Karmøytunnellen (T-forbindelsen) som knytter Haugalandet tettere sammen!

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i rommelig gårdsrom og enkel garasje.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmepumpe, vedfyr og varmekabler på bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen hvis annet ikke er spesifisert. Det gis av selger ingen garanti Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. Det foreligger ikke originale bygningstegninger. Megler har derfor ikke anledning til å sjekke hva som er godkjent innredet. Det kan dog ut fra matrikkel at innredning på loft sansynligvis er utført etter oprinnelig byggeår og dermed ikke er omsøkt godkjent for rom til varig opphold. Selger har krysset av feil i egenerklæring angående boligselgerforsikring. Selger ønsker boligselgerforsikring.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 62 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 63 300

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Hege Stange
  • Tittel Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
  • E-post hege@em-a.no
  • Mobil +4792806412

Del dette