Flott enebolig med meget sentral beliggenhet - Romslig og pent opparbeidet hage!

Rogalandgata 213

Primærrom 147 m²
Bruksareal 172 m²
Tomt 733 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1947
Prisantydning kr 2 550 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over 3 etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Vaskerom, gang, kjellerstue og bad. 1. Etasje: Gang m/trapp, kjøkken og stue. 2. Etasje: Gang, wc, dusjrom, og soverom x3. Parker bilen i lukket garasje eller i gårdsrom, og ta deg videre inn i denne sentrumsnære og flotte boligen. Kjeller med fliset bad og stor kjellerstue med oppvarming fra vedfyr. Her er det fliser på gulv. Praktisk vaskerom med egen utgang via kjellertrapp. Godt med lagringsplass i bod. I hovedetasjen er det en romslig gang med god plass for å henge av seg yttertøy. Inngang fra gang både til kjøkken og stue. Koselig kjøkken med mye skap og skuffeplass. Hvitevarer medfølger handelen. Nyere kjøleskap. Stor stue med plass til spisebord, tv-krok og sittegruppe. Fra stuen har man utgang til solrik terrasse og pent opparbeidede uteområder. I stuen er det parkett på gulv og tapetserte vegger. Oppvarming og den rette stemningen får man fra ildsted. I trapp på vei opp i finner man wc. I andre etasjen befinner det seg 3 soverom. Hoved-soverom av god størrelse, med god garderobeplass. Her er det også godt med oppbevaring i kott i knevegger. Like ved hovedsoverom har man fliset bad med badekar. Godt vedlikeholdt og pent opparbeidet uteområde. Her er det solrikt, og man får være for seg selv. I hagen har man en solrik og lun terrasse, gressplen og diverse beplantning. Kort veg til alt av hva man trenger.

Beliggenhet

Rogalandgata 213 har en super-sentral og flott beliggenhet så sentrumsnært som det er mulig å komme. Her bor man i gangavstand til alt av hva man til daglig vil ha behov for. Ta beina fatt og spaser noen minutter til Indre kai, parker, turområder, handelstilbud eller kulturtilbudet i Haugesund Sentrum. Denne boligen ligger like ved flere videregående skoler, idrettsanlegg og dagligvarehandel. Fra stuen kan man følge med på fotballkamper på Haugebanen. Virkelig en beliggenhet som er midt i blinken for den som ønsker en enebolig og i tillegg er ute etter en urban tilværelse.

Adkomst

Fra Karmsundgata nordgående: ta til høyre like etter lyskrysset, inn på Stiklestadgata ved Haugebanen. Fortsett ca 150 meter rett frem, og boligen kommer som første på høyre hånd. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

I lukket garasje eller asfaltert gårdsrom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmekabler på begge bad, varmepumpe og vedfyr i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Innredning i kjeller og på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette