NY PRISANTYDNING! Torvastad - Ubebygd tomt i Vikjå - panoramautsikt - Fantastiske solforhold!

Stauavegen

Tomt 877,5 m²
Boligtype Boligtomt
Eierform Fast
Prisantydning kr 400 000

Beskrivelse/detaljer

Sjelden tomt beliggende i Viken, Torvastad! Tomten har panoramautsikt til alle kanter. Fantastiske solforhold og utsikt mot havet i Vest. Her kan en nyte solnedgangen med fritt utsyn fra tomten mot havgapet i vest! Tomten bør besiktiges for riktig inntrykk.

Innhold / standard

Ubebygd tomt innenfor svært populær skolekrets i Vikjå på Torvastad. Tomten befinner seg på en høyde, hvor man vil kunne få fritt syn ut mot de fleste himmelretninger. Tomten har tinglyst veirett over nabotomt i vest, og ifølge selger er utkjøringstillatelse fra vegvesenet allerede på plass. I tillegg til at man på denne tomten har en fantastisk panoramautsikt, vil man også få helt enestående solforhold. Her kan solen nytes helt til den går ned i havet i vest. Tomten bør besiktiges for å få det riktige inntrykket. Det er ikke hver dag man kommer over tomter som denne.

Beliggenhet

Tomten i Stauavegen ligger meget fint til på en høyde, med fritt utsyn til de fleste himmelretninger. Tomten ligger såpass høyt, at en kommer over nærliggende byggverk. Det er med andre ord få ting som kan forstyrre den fantastiske utsikten man her får. Landlige omgivelser, og en kort kjøretur fra både barnehage, skole, butikk og idrettssenter. Her har man det meste av hva man behøver i nærheten. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Adkomst

Følg Storasundvegen forbi Storasund, Litlasund og helt frem til Vikjå. Hold til venstre og inn på Torvastadvegen. Ta andre avkjørsel til venstre, inn på Stauavegen. Tomten ligger rett i bakkant av Stauavegen 8.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette