VISN. 4/6! Familiebolig over tre plan med garasje - 4 soverom - Fint opparbeidet tomt - Nyere underetasje!

Moldbakkane 12

Primærrom 227 m²
Bruksareal 232 m²
Tomt 956,90 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1989
Prisantydning kr 3 590 000

Innhold / standard

Enebolig over tre plan med garasje. Underetasjen inneholder: Yttergang/ egen inngang, gang, vaskerom, bad, stue/ kjøkken, trimrom og to boder. Første etasje inneholder: Gang, to soverom, bad, kjøkken og stue. Loftsetasjen inneholder: Gang og to soverom. Utvendig bod på 9kvm. Eiendommen fremstår som velholdt, og det er i løpet av de siste årene utført flere oppgraderinger. - Gang, bad, treningsrom, stue og kjøkken i underetasjen ble pusset opp for ca. tre år siden. Her med nye overflater i alle rom samt ny kjøkkeninnredning fra IKEA. Badet ble pusset opp med fliser på gulv og plater på vegg og inneholder vegghengt toalett, vask i seksjon samt dusjhjørne. - Garasje fra 2015. - Det ble bygget ny terrasse og satt opp glassrekkverk for ca. 1,5 år siden. - I hagen finnes en kjekk terrasse, som er delvis overbygget. - Stuen i første etasje har både peis og varmepumpe, samt god plass til flere sittegrupper. Direkte utgang til terrasse fra stuen. - Badet i første etasje ble pusset opp i 2010, er helfliset, og inneholder vegghengt toalett, dobbel vask i seksjon og dusjkabinett.

Beliggenhet

Attraktiv beliggenhet i Veavågen med kort avstand til idrettsanlegg, Karmøy storhall, barnehager, Karmøy storsenter, Danielsen Ungdomsskole og kjekke turløyper. Barneskolen og sentrum ligger ca. 1,3 km fra eiendommen.

Adkomst

Ta direkte inn på Moldbakkane fra Austre Veaveg og boligen kommer på venstre side.

Parkeringsforhold

Parkering i garasje og på egen eiendom.

Oppvarming

Ovn i stue. Varmepumpe. Varmekabler på bad og gulv med fliser i gang i første etasje og bad, yttergang og kjøkkendel i underetasjen. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 89 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 90 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Ingeborg Gangsøy Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post ingeborg@em-a.no
  • Mobil +4790417924

Del dette