Prosjektert enebolig på 193 kvm - 2 bad, 5(6) soverom & 2 stuer - Takterrasse og carport!

Frakkagjerdvegen 244

Primærrom 186 m²
Bruksareal 193 m²
Tomt 740 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 6
Prisantydning kr 5 190 000

Beskrivelse/detaljer

Påkostet, prosjektert enebolig som er klar for innflytning til julefeiringen i år. Beliggende på barne- og familievennlige Frakkagjerd med kort avstand til nyere barnehage, nyere barneskole og Frakkagjerd ungdomsskole. Fleksibel planløsning med mange muligheter. Prosjektert svært innholdsrikt med hall, bod, vaskerom med bi-inngang, 2 bad, 5(6) soverom, tv-stue og kjøkken/stueløsning. Strøkent arkitektur og med en-stavs parkett, 2 lekre og helflisede bad, herlig og stigende takhøyde opptil 3,4 m i 2. etasje og med kvalitetskjøkken fra Schmidt. Kort avstand til flotte turområder, butikk og ett godt kollektivtilbud. I samarbeid med interiør-konsulent er det utarbeidet 3 forskjellige stiler til eneboligen innvendig. Hver stil er nøye gjennomtenkt hvor gulv-valg, fargevalg vegg, belysnings-plan, flisevalg og baderomsmøbel på bad og kjøkken harmonere gjennom hele eneboligen. Valgene er gjort av en interiør-konsulent som kan det, for å gjøre valgene dine enklere og slik at du ikke flytter inn i et standard nybygg, men ett hjem og ditt hjem. Stilartene er: - Warm minimalism. - Back to nature. - Modern luxury. På dette prosjektet kan stilartene med tilvalgene/påkostningene velges uten ekstra kostnad. Dette er på flere prosjekter tilvalg med store ekstra kostnader. For mer informasjon om stilartene se den komplette salgsoppgaven. Velkommen på visning av Frakkagjerdvegen 244!

Innhold / standard

I 1. etasje: Hall, vaskerom med bi-inngang, bad, 4 soverom og tv-stue. I 2. etasje: Hovedsoverom med eget bad, bod (potensielt gjestetoalett) og herlig åpen kjøkken/stueløsning. Stigende takhøyde opptil ca. 3,4 m Utgang til takterrasse på 32 kvm. - Splitter ny og prosjektert enebolig som vil bli ferdigstilt i slutten av 2019. - Stilren fasade med grå/svart Royal-impregnert kledning og svarte vinduskarmer. - Moderne, listefrie overganger rundt vinduskarmer og overganger vegg/tak. - Lekker en-stavs parkett blir lagt i gang, stue, kjøkken og på hovedsoverom. - 3 stavs hvitpigmentert parkett på bod i 2. etg, soverom og tv-stue 1. etg. - Fliselagt gulv i entre og på vaskerom med flisevalg Fk Pro trav antrasitt matt 30x60 cm og varmekabler. - Eneboligen leveres med plassbebygd trapp hvor trappetrinn kles med en-stavs parkett. - 2 nydelige og helflisede bad med flott innredning og mosaikkfliser i dusj. - Kvalitetskjøkken levert av Schmidt av typen Schmidt Acros. - Det leveres med peisovn i stue av typen Ild 3 med stålpipe. - Balansert ventilasjonssystem med varmegjenvinning, rør-i-rør system og sikringsskap med automatsikringer. - Sentralstøvsuger med uttak i både første og andre etasje. For utfyllende informasjon anbefales det å laste ned fullverdig salgsoppgave med leveransebeskrivelse fra utbygger.

Beliggenhet

I Frakkagjerdvegen bor en tilbaketrukket til i et svært barne- og familievennlig område. Eiendommen er vendt mot sør noe som byr på gode solforhold fra tidlig dag til utpå kvelden, solen kan nytes på stor takterrasse med et areal på 32 kvm. Fra eneboligen har en kort gangavstand til et godt kollektiv tilbud og stor dagligvarebutikk. Familie-eldoradoet Frakkagjerd. I gangavstand fra eneboligen finner en nyere barnehage, nyere barneskole og Frakkagjerd ungdomsskole. Aktiv idrettsklubb i Stegaberg IL med gode aktivitetstilbud til både barn og ungdom. Nyere Steinsvik Arena med en rekke aktivitetstilbud og sosiale arrangementer. En rekke tur- og aktivitetsmuligheter like utenfor dørstokken. Aksdalsvannet med bademuligheter og belyste turløyper. Turløypene rundt Aksdalsvannet har nylig blitt opparbeidet og har allerede rukket å bli svært attraktive. Spenn joggeskoene og legg kveldsøkten rundt Aksdalsvannet eller ta familie med på en koselig spasertur. Beliggende mellom Raglamyr og Aksdal. På Raglamyr finner man de fleste servicetilbud og fasiliteter i bl.a. Amanda storsenter, bensinstasjon, flere dagligvarebutikker, apotek, post og bank. I Aksdal har en Tysværtunet Kulturhus, med badeland, bibliotek og kino. Ca. 10 minutters kjøring inn til Haugesund sentrum og alle fasiliteter som medfølger.

Adkomst

Følg E134 mot Aksdal, når en kommer til Frakkagjerd og rundkjøring ta vei til venstre. Følg veien og ta første vei til høyre. Ta deretter første vei til høyre. En er da i Aksdalsbrekka, passer Pizzabakeren og en vil få tomten på venstre side av veien. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt eller i romslig carport.

Oppvarming

Varmekabler i entre, på begge badene og vaskerom. Peisovn i stue. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger ikke handelen. - Bilder er fra tilsvarende bolig og lagt med for illustrasjon. - Det tas forbehold om godkjenning og signering på skriv om Skjeggkre/Perlekre. Ta kontakt med megler for oversendelse av skrivet

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette