Haugesund - Bolig på 292 kvm med 3 leiligheter - Godkjent hybel-hus, 8 hybler med personalrom!

Sætro 54

Primærrom 292 m²
Bruksareal 300 m²
Tomt 898 m²
Boligtype Flermannsbolig
Eierform Fast
Soverom 8
Byggeår 1982
Prisantydning kr 3 290 000

Visning

21. mai 2019 kl. 16:30 til 17:15

Beskrivelse/detaljer

Utleiehus med store muligheter i populært boligstrøk! Her kan du bo selv og leie ut halve huset skattefritt, eller sikre deg gode leieinntekter. I dag er boligen innredet med 3 leiligheter, utleid 2018 for kr. 27.000 pr. mnd. Leilighet i 1. etg på 134 kvm med 4 soverom. Stor leilighet 2. etg sør med 3 soverom. Leilighet 2. etg nord med 1 soverom. Utvendig holder bygget standard fra byggeår og med normalt god utleie-standard innvendig. Bygget som hybel-hus med trappefri adkomst til bygget, trinn-frie overganger, god passasje i døråpninger og soverom som egne brannceller. God biloppstillingsplass på tomten, carport og med stor gressplen. Velkommen på visning av Sætro 54.

Innhold / standard

Alle leilighetene har separate innganger. Leilighet 1. etasje: Gang, mellomgang, 2 boder, vaskerom, toalett, bad, 4 soverom, stue og kjøkken. - Lys 1. etasje med store vindusflater. - Eget sikringsskap med skru/automatsikringer. - Flott kjøkken med opplegg for oppvaskmaskin. - Leiligheten har romslig stue. - Vaskerom med belegg på gulv, avtrekksvifte og utslagsvask. - Stort toalett-rom med toalett og vask. - Bad med varme i gulv, belegg og baderomsplater på vegg. Dusjkabinett. Leilighet 2. etasje (nord): Gang, bad, soverom, stue og kjøkken. - Sikringsskap med automatsikringer. - Bad med belegg på gulv, varmekabler, opplegg for vaskemaskin og dusjkabinett. - Eldre kjøkken med enkel standard. Leilighet 2. etasje (sør): Gang, mellomgang, vaskerom, bad, 3 soverom og åpen kjøkken/stueløsning. - Eget sikringsskap med automatsikringer. - Stor og åpen kjøkken/stueløsning med utgang til terrasse. - Flott kjøkken med integrert platetopp, komfyr og oppvaskmaskin. - Bad med belegg på gulv, varmekabler og dusjhjørne. - Fasaden holder standard fra byggeår 1982. - Noe vedlikehold/utskiftninger må påregnes. - Bygget som hybelhus med tilhørende krav. - Hvert soverom er iflg. eier egen branncelle. - Trappefri adkomst og trinn-frie overganger. - Passasje gjennom dører med god bredde. - Oppgradert noe elektrisk i bygget i 2015. - Installert nyere varmepumpe i 1. etasje.

Beliggenhet

I nordre bydel og i Sætro 54 bor en i ett svært barne- og familievennlig område. Et boligområde med barn i alle aldersgrupper. Fra boligen er det ca. 500 m i luftlinje til Austrheim barneskole, skoleveien er trygg med gangbro over hovedveien. En har enda kortere avstand til butikk, frisør, gatekjøkken og ikke minst barnehager. Med andre ord et meget familievennlig område. Ønsker en familien å gå tur i naturen eller en rett og slett ønsker treningsmuligheter i nærområde. Kan nordre bydel by på en rekke flotte i turområde i umiddelbar nærhet. Kattanakk ligger ikke langt i fra hvor en kan gå videre inn i Djupadalen og opp Steinsfjellet om ønskelig. Vangen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading m/stupebrett i de fleste høyder eller en kan ta med barna og mate fuglene i Skeisvatnet. Videre fra Austrheim barneskole har en trygg skolevei gjennom friområde til Haraldsvang ungdomsskole og flere videregående skoler i Haugesund. Her finner en også alle aktivitets mulighetene rundt Haraldsvang. Med sportsklubber som Djerv 1919, Haugar og Vard skal det ikke stå på fasilitetene eller tilbudet. Videre kan område by på flere treningssentre, klatrehall, svømmehall, turnhall og ishall.

Adkomst

Følg Austrheimsvegen i østlig retning forbi Statoil bensinstasjon. Like etter gangbro ta første vei til venstre. Følg veien og ta første vei til høyre innpå Sætro. Ta deretter første vei til høyre og følg veien gjennom venstre sving. Følg veien rett frem i et lite kryss med mulighet for å ta vei til venstre, en vil da få Sætro 54 som første bolig på høyre side av veien. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

God biloppstillingsplass i carport eller asfaltert gårdsrom.

Oppvarming

Leilighet 1. etg: Varmekabler bad/vaskerom. Varmeovn på toalett. Åpen peis og varmepumpe i stue. Leilighet 2. etg (nord): Varmekabler på bad. Leilighet 2. etg (sør): Varmekabler på bad. Peisovn i stue. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Innredning avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen. Original bygningstegninger er godkjent som hybelhus med 8 hybler. Se vedlagte bygningstegninger i salgsoppgave. - Inventar/hvitevarer kan medfølge etter nærmere avtale med selger. Ved bud uten forutsetninger om medfølgende hvitevarer/inventar, medfølger kun integrerte hvitevarer. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette