Haugesund - Tidsriktig toppleilighet - Solrikt - Helfliset bad, 2 gode soverom og romslig stue!

Stordgata 10 C

Primærrom 68 m²
Bruksareal 68 m²
Tomt 16237 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 4
Byggeår 1960
Prisantydning kr 1 290 000
Andel fellesgjeld kr 136 629
Totalpris kr 1 426 629
Felleskost kr 3 829

Beskrivelse/detaljer

Tidsriktig leilighet med super beliggenhet like ved Haraldsvang med bl.a. treningssenter, svømmehall og Vangen med flotte turområder. Gangavstand til Haugesund sentrum med alt som medfølger. Attraktivt område. Ligger i enden av gate uten gjennomgangstrafikk. Videre i fri og lys fjerde etasje med utgang fra stue til terrasse mot vest med gode solforhold kveldstid. Leiligheten har god planløsning og Inneholder gang, 2 soverom, helfliset bad, hvitt kjøkken med medfølgende hvitevarer og romslig stue med plass til både spise- og sittegruppe. 2 tilhørende boder i underetasjen. Velkommen på visning av Stordgata 10 C!

Innhold / standard

I fjerde etasje og toppetasjen: Gang, 2 soverom, bad, kjøkken og stue. To boder i underetasjen. Bod 1: Ut dør til venstre, første dør til høyre, bod i dør nummer to høyre. Bod 2: Ut dør til venstre, tredje dør til høyre. - Tidsriktig leilighet med parkett på gulv i gang og stue. - Beliggende i 4. etasje med herlig, stigende takhøyde. - Lyse, tidsirktige veggflater med flere kontrastvegger. - Helfliset bad med lyse veggfliser og varme i gulvet. - Satt inn nye vinduer og terrassedør vest/øst i 2014.

Beliggenhet

Leiligheten ligger fint til i byggets fjerde etasje og toppetasjen. Ingen bygg i forkant og store vindusflater gir et lyst og fritt inntrykk. Utgang fra stue til delvis overbygd terrasse hvor en kan nyte gode solforhold til langt på kveld. I Stordgata 10C bor en sentralt med kort avstand til det meste en skulle trenge av fasiliteter. Blokken ligger fint til i ende av gate uten noe form for gjennomgangstrafikk. Rett utenfor inngangsdøren har en flotte friluftsområder i Vangen og Djupadalen. Vangen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading m/stupebrett i de fleste høyder. I område finner en for øvrig en rekke aktivitetstilbud. Haraldshallen med svømming og treningsfasiliteter, Ishallen og flere sportsklubber med tilhørende fotballbaner og treningshaller. Haugesund Toppidrettsgymnas og Skeisvann videregående skole ligger like ved. Kiwi dagligvarebutikk i umiddelbar nærhet i Mjåsundvegen også kort avstand til Tito bygget med solstudio, treningssenter, kiosk og dagligvarebutikk. Fra leiligheten kan en spasere ned til Haugesund sentrum og alt som medfølger.

Adkomst

Følg Stordgata forbi Djervhallen på høyreside av veien. Ta deretter første vei til venstre. En vil da få Stordgata 10 som blokk nummer to på venstre side av veien. Leiligheten ligger i andre oppgang, fjerde etasje dør mot nord. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på felles parkeringsplass.

Oppvarming

Peisovn i stue og varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Taklampe stue og soverom 2 medfølger ikke. - Det var ekstra ordinær generalforsamling i borettslaget den 21.03.2018 med forlag fra styre om rehabilitering fasade og innglassing terrasse. Forslag ble nedstemt i borettslaget. Det må allikevel påregnes rehabilitering av fasade og en økning av dagens felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Attestasjonsgebyr kr 172
Forhåndsprøving av forkjøpsrett kr 7 063
Total kr 8 095

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette