MEIERIGÅRDEN: Flott 4-roms leilighet i 1. etg.

Meieriplassen 7 snr 4

Primærrom 104 m²
Bruksareal 104 m²
Tomt 615 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Fast
Soverom 3
Etasje 1
Byggeår 2014
Prisantydning kr 3 490 000
Felleskost kr 2 111

Beskrivelse/detaljer

- Beliggende i Etne sentrum har vi for salg en flott leilighet i 1. etasje av høykvalitetsbygg med vestvendt og solrik, stor og delvis overbygget terrasse med belegningsstein og utebelysning. - 3 soverom, gang m/skyvedørsgarderobe, flott bad, gjestetoalett, vaskerom, romslig stue/kjøkken med store vinduer og nydelig utsikt rett ut på sjøen - Nydelig! Bod + innendørs parkering. - Bygget holder meget høy standard. Bygget i betong, vannbåren varme i alle gulv + varmepumpe, flott høyglans kjøkkeninnredning med int. hvitevarer, plissè gardiner, seriekoblet brannalarm og sprinkleranlegg, Altibox, porttelefon, eikeparkett m.m. - Ekstra godt isolert iflg. selger - bedre enn Tec 10. Bl.a. 30 cm isolasjon i vegger og energieffektiv varmepumpe. - Hvis drømmen er å sitte i sofaen å se rett ut på sjøen så er dette den rette leiligheten for deg.

Innhold / standard

Leilighet D1 1. etg.: Felles inngang med dør m/ mekanisk døråpner inn til trapperom og område for heis. Innendørs postkasser her. Inngang til gang med spotter i tak og stor skyvedørsgarderobe m/ innredning. 3 soverom hvorav ett er dobbelt soverom. Gjestetoalett med vegghengt toalett, fliser på gulv og servant. Sikringsskapet er plassert her. Bad med dusjhjørne med svingdører, vegghengt toalett, flott og moderne baderomsinnredning med to underskuffer, speil med integrert lys, spotter i taket og skyvedør mellom bad og vaskerom. Vaskerom har sluk, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Stor stue/kjøkken med åpen løsning. Store vinduer mot sør med lameller som går helt ned til gulvet. Store vinduer mot vest og ut mot terrassen og sjøutsikt. Det er fantastisk utsikt rett ut til fjorden og småbåthavn. Utgang til den solrike terrassen mot vest via skyvedør i glass. Terrassen er delvis overbygget og innmurt med betongkant. Belagt med flott belegningsstein. Montert utebelysning. Bod i parkeringshuset. Parkering i felles innendørs garasjeanlegg med asfaltert innvendig dekke, port med portåpner og opplegg for bilvask. - Vannbåren varme i gulv med termostater i alle rom. Luft-til-vann varmepumpe er inkludert i stort apparat på vaskerommet som består av både varmepumpe, varmtvannsbereder og ventilasjonsanlegg alt-i-ett. - Flott høyglans HTH kjøkken med integrerte kvalitetshvitevarer fra Zanussi som in.t stekeovn og induksjons koketopp, int. kjøleskap og fryseboks, int. oppvaskmaskin og stilig Røroshetta kjøkkenvifte. - Laminatbenkeplate med nedfelt romslig vask. Lysarmatur over benkeplata. Ny kjøkkenøy. - Justerbare plissè gardiner i vinduer på alle soverom og i stue. - Eikeparkett på alle gulver som ikke er våtrom. Alle vegger er lysmalte gipsvegger. - På to av soverommene er det montert skyvedørsgarderober. - Sprinkleranlegg. - Seriekoblet brannalarm. - Altibox - Rør-i-rør. - Ventilasjonsanlegg. - Takrenner i aluminium. - To kontaktpunkter for TV i stua, men med Smart TV vil man kunne ha TV hvor man vil via trådløs overføring/Altibox. - Porttelefon montert på vegg i stua. - Ekstra godt isolert - bedre enn Tec 10. Bl.a. 30 cm isolasjon i vegger, ekstra isopor i gulv samt energieffektiv varmepumpe. - Montert vindskjerming på terrasse. - Montert vannmåler.

Beliggenhet

Beliggende i Etne sentrum. Etne har et rikt kulturliv, kulturhus, kjøpesenter, butikker av alle slag, hotell, bank, post og mer. Etneelva er kjent for godt laksefiske. Det er svært gode jaktforhold og turgåeren har mange gode alternativ både sommer og vinter. Kort kjørevei til preparerte langrennsløyper på Olalia eller lysløype på Korlevoll. Det tar ca 1 time til Røldal Skisenter med flotte freeride-områder og stolheis. Etne sentrum ligger ca 55 minutter fra Haugesund.

Adkomst

Ned mot sjøen ved Meieritomta - gamle Etne Meieri. Parker på stor åpen parkeringsplass og adkomst til bygget er på baksiden av bygget.

Parkeringsforhold

Parkering i felles innendørs garasjeanlegg med asfaltert innvendig dekke, port med portåpner og opplegg for bilvask.

Oppvarming

Vannbåren varme i gulv med termostater i alle rom. Luft–til-vann varmepumpe er inkludert i stort apparat på vaskerommet som består av både varmepumpe, varmtvannsbereder og ventilasjonsanlegg alt-i-ett.

Diverse

- Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 87 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 88 420

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette