KOPERVIK - Lekker og lettstelt bolig over 2 plan m/garasje - Alt en trenger på ett plan - Hagestue - takterrasse

Haugatunet 7 A

Primærrom 108 m²
Bruksareal 124 m²
Tomt 14029 m²
Boligtype VertikaldeltTomannsbolig
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Byggeår 2010
Prisantydning kr 2 490 000

Beskrivelse/detaljer

- Lekker del av tomannsbolig over 2 plan - Livsløpsstandard - Garasje - Hagestue - Takterrasse (flott utsikt) med bod/carport under - Passer for alle aldersgrupper - Eneste på feltet med innredet loft - God standard (store oppgraderinger) - Flott opparbeidet, solrikt og lettstelt uteområde - Sjelden mulighet - Samme eier siden boligen var ny - Helt i enden på feltet - 3 soverom - 2 stuer - Stor og flott helfliset bad + gjestetoalett/vaskerom - Lyst og flott Ballingslôv-kjøkken - Utvendig sportsbod

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 plan og inneholder: Hovedetasje: vindfang, gang, 2 soverom, gjestetoalett/vaskerom, bad, kjøkken og stue. Loft: stue og soverom (samt 2 kotter) Garasje Stor bod evt carport under takterrasse Utvendig sportsbod I følge selger er det gjort store oppgraderinger på denne boligen/tomten i forhold til hva de først ble levert med, bl.a: - Bygget garasje og overbygg ved inngangsparti. (2011) - Bygget takterrasse med bod/carport under (2013) - Bygget hagestue (etter 2013) - Satt inn trapp i 2011 og innredet loft (etter 2011) - Montert flott klebersteinsovn - Opparbeidet tomt med asfaltert gårdsplass, flotte murer, terrasser og flott hage. - Montert ekstra toalett på vaskerom Ellers så er det også: - Balansert ventilasjonsanlegg m/varmegjenvinning - Rør i rør system (vann) - Stort og flott (helfliset) bad - Lekkert Ballingslôv-kjøkken (komfyr og oppvaskmaskin medfølger) - Det er opplegg for sentralstøvsuger, men ikke slange. Sentralstøvsuger har aldri vært i bruk. Boligen holder meget god standard.

Beliggenhet

Flott beliggenhet i solrike omgivelser helt på enden av nyere boligfelt i Kopervik. Gangavstand til bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, butikker, flotte turområder og sentrum med dens failiteter.

Adkomst

Ta av mot Kopervik sentrum i rundkjøringen på Eide inn på Austre Karmøyveg. Følg vegen 3 km og ta til venstre inn på Haugane. Hold så til høyre innpå Haugatunet og hold til høyre igjen. Følg vegen og boligen kommer på høyre side.

Parkeringsforhold

I garasje, i carport/bod på gårdsplass og på felles parkeringsplass

Oppvarming

Varmpumpe, vedfyring og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hyller i garasje og reservefliser medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Komfyr og oppvaskmaskin medfølger i handelen. Resterende hvitevarer medfølger ikke i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt. - Innredning på loft og hagestue avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i Karmøy kommune.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette