Lillesund Terrasse - Stor leilighet med fin beliggenhet i 2. etasje - Terrasse med gode solforhold og nærhet til sjø

Strandgata 54

Primærrom 105 m²
Bruksareal 110 m²
Tomt 4398,3 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 1984
Prisantydning kr 3 190 000
Felleskost kr 3 283

Innhold / standard

Leiligheten ligger i 2. etasje og har trappefri adkomst via heis. Romslig leilighet med stor stue, terrasse med sjøutsikt og gode solforhold. Leiligheten holde noe eldre standard og oppgraderinger bør påregnes. I Lillesund Terrasse bor du i trygge og rolige omgivelser med sjøen som nærmeste nabo og kort gangavstand til sentrumskjernen i Haugesund. Leiligheten ligger i 2 etasje og inneholder følgende rom: Vindfang, gang, bad, toalett, vaskerom, soverom, hovedsoverom, stue og kjøkken. 2 boder. Utendørs: bod ved terrasse. Bod ved garasje. Garasjeplass. Beskrivelse av innhold og standard: Boligen holder en grei standard, men oppgraderinger/utskifting bør påregnes. Det er nyere gulv i stue og på kjøkken. Stuen har utgang til romslig terrasse med fin sjøutsikt og gode solforhold. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: stekeovn og platetopp (keramisk). Det som står igjen av hvitevarer i leiligheten medfølger i handelen. Hovedsoverommet er av god størrelse. Det er totalt 2 soverom i leiligheten. Badet er utstyrt med dusjhjørne, varmekabler og fliser på gulv og vegger. Generell info om boligen: - Tv og internett fra GET - Porttelefon

Beliggenhet

Sentralt - kort gangavstand til Haugesund. Sentral beliggenhet med gangavstand til Haugesund sentrum. Beliggende i byggets 2. etasje med fin utsikt og nærhet til sundet. Her bor en sentralt og med kort gangavstand til Haugesund sentrum og alt som medfølger. Ettertaktet beliggenhet i et rolig og etablert boligområde. Rolige og trygge omgivelser i Lillesund Terrasse.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Inngangsetasje er 5. etasje. Ta heisen den til 2. etasje og ta så til venstre. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Egen plass i garasje.

Oppvarming

På badet er det gulvvarme. Ildstedet sørger for behagelig og naturlig varme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt.

Omkostninger

Tinglysning skjøte kr 525
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette