Høvringøy - Nyere hytte med ca. 50 meter avstand til sjø - Egen sjølinje - helt usjenert og praktfull beliggenhet

Høvringøy 107

Primærrom 80 m²
Bruksareal 94 m²
Tomt 2911,80 m²
Boligtype Hytte
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 2011
Prisantydning kr 1 990 000

Innhold / standard

Denne hytte-eiendommen på Høvringøy er noe for deg som setter pris på norsk sommer med svaberg, fuglekvitter og sjøsprut. Dette er virkelig en naturperle. Hytten har en usjenert beliggenhet, stor tomt (2 911 kvm) og kan skilte med ca. 30 meter egen sjølinje og fantastisk flott utsikt til sjøen. Høvringøy ligger ca 2. minutter unna med båt fra Gismarvik båthavn i Tysvær i tillegg til at det er kort avstand til Bokn og Kopervik. Hytten er innredet over 2 plan og inneholder: Hovedetasje: Gang, stue, bod, toalett, soverom, stue og kjøkken. Loftsetasje: Bod/disponibelt rom og 2 soverom. Hems. - Strøm fra solcelleanlegg. - I tillegg til skjult el-anlegg for solcellestrøm, er det lagt opp 6 bokser med tanke på punkt for 230 V strøm fra aggregat. Ledninger er strukket, men tilkobling bør gjennomføres av autorisert elektriker. - Vann fra tak samles opp i tanker plassert under hytta. Det gjenstår å legge vannrør inn i hytta - Vakuumtoalett med utvendig biotank - Kjøkkeninnredning er ikke montert - Dusj er ikke montert - Oppvarming er planlagt med ved. Ovn er montert, stålpipe er på plass, men ikke montert. 2 gassovner er i bruk. Nb! flammer på bilder er illustrasjon klippet inn av fotograf) - Kjenner ingen svakheter med bygget. Orienterer likevel om at damsperre ikke er montert. Dette fordi de fleste fagkyndige fraråder bruk av damsperre i uoppvarmede hytter. (Dette er ikke med i egenerklæringen) - Eiendommen ( 111/44) har ca. 30 meter sjølinje, hvorav ca. 10 meter disponeres av naboeiendom ( 111/26). - En parsell på ca. 70 m2 er fradelt og matrikkelført som samlet fast eiendom til naboeiendom 111/26. - I tillegg til egen sjølinje,er det bruksrett til ca. 5 meter sjølinje på annen eiendom ( 111/3).

Beliggenhet

Høvringøy Naturperle med mye uberørt natur. "Svaberg-paradis" med korte avstander til blant annet Gismarvik, Bokn, Fosen, Røyksund og Kopervik.

Adkomst

Adkomst med båt. Ca. 2 minutt med båt fra Gismarvik båthavn i Tysvær. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Inventar og løsøre som står i hytten ved visning vil medfølge i handelen. Grenselinjer på bilder montert av fotograf er for å gi et inntrykk av hvor grensene går, men er ikke nøyaktig angitt. Avvik må påregnes ut fra disse illustrasjoner.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 49 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 50 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette