Visning ved påmelding 24.09 - Pen leilighet i øverste etasje - Beliggende på ende med utsikt til Karmsundet

Røysvegen 5 D

Primærrom 72 m²
Bruksareal 72 m²
Tomt 3849,80 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 2015
Prisantydning kr 2 390 000
Felleskost kr 1 390

Innhold / standard

Leiligheten ligger i 2. etasje har fri beliggenhet med utsikt til Karmsundet. Terrassen har glimrende solforhold. Leiligheten holder en god standard fra byggeår 2015 med matt hvitt gripefritt kjøkken og et lekkert helfliset bad. Rolig beliggenhet med dagligvarebutikk like ved og kort avstand (2 km) til handelssentrumet på Norheim. Leiligheten inneholder følgende rom: gang, 2 soverom, vaskerom, bad og stue/kjøkken. Utvendig bod på 5 kvm. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har utgang til stor terrasse som har utsikt til Karmsundet. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Badet er helfliset og har dusjhjørne. Det er eget separat vaskerom. - Balansert ventilasjon. - Altibox.

Beliggenhet

Moksheim Norheimskogen med flotte turområder ligger like i nærheten. Gangavstand til Coop Extra dagligvarebutikk. Kort kjøreavstand til både Norheim og Raglamyr.

Adkomst

Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. Varmekabler på bad og i gangen. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 59 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 60 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette