Fin hytte med anneks og en utrolig flott utsikt - mulighet for leie av båtplass - BUD MOTTATT!

Dalvavegen 85

Primærrom 64 m²
Bruksareal 64 m²
Tomt 1144 m²
Boligtype Hytte
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1984
Prisantydning kr 1 990 000

Beskrivelse/detaljer

- En nydelig utsiktseiendom med sjelden flott og vidstrakt utsikt! - Hytta inneholder 3 soverom (4 med det i annekset), dusjrom, wc med snurre-do, gang og stue/kjøkken med utgang til kjekk terrasse. Krypkjeller med to rom og anneks med soverom og bod. Annekset ble påbygget i 2002. - Man kan få leie båtplass for kr. 1500 per år øst for moloen i sentrum. - Selges delvis møblert. - Trolig en av de fineste utsiktstomtene i Nedstrand. Beliggende på toppen av Dalvavegen like ovenfor Nedstrand sentrum. Gangavstand til sjøen, turområder, parkområder, butikker m.m.

Innhold / standard

Tak over inngangsparti og inngang til gang med heltre gulv, panelte vegger, garderobe og panelovn. Baderom /dusjkrok. Her er det heltre gulv, dusjkabinett, vask nedfelt i lakket heltre benkeplate med underskap. Her er det inspeksjonsluke til loft. Wc med snurre-do med fire kammer, vindu, heltre gulv og panelte vegger. Stue/kjøkken med delvis åpen løsning. Kjøkkeninnredningen har laminatbenkeplate med nedfelt vask, komfyr, 2 kjøleskap, overskap og underskap. Spiseplass med nydelig utsikt. Stue med nydelig utsikt, god takhøyde med åpen himling, utgang til delvis overbygget treterrasse med en av Nedstrands flotteste utsikter. Det er panelovn og vedovn i stua. 2 Soverom med heltre gulv, fastmontert køyseng og garderobeskap. Det ene har hvitbeiset panel i vegger og tak. Begge har god takhøyde. Soverom3 med heltre gulv, to garderobeskap, to enkle senger, hvitbeiset panel i vegger og tak. Krypkjeller: Avdelt i to rom med to inspeksjonsluker. Tankopplegget til snurre-do og andre avløpsrør kan inspiseres i det ene rommet. Anneks 12 kvm. BRA: På baksida av hytta er det et anneks . Annekset har en lagerbod med verktøy, grill og hageredskaper. Det er vindu, panelte vegger og heltre gulv. Det er også et soverom4 med heltre gulv, panelovn, panelte vegger og tak og dobbeltseng. Hytta holder typisk "hyttestandard" med panelte vegger og tak samt heltre gulv samt heltre kjøkkeninnredning. Eierne betaler kr. 1500 i leie av båtplass per år. Megler har fått bekreftet av grunneier at ny eier vil få leie båtplass til samme pris om ønskelig. En 14 ft Askeladden fra 1960 med en Mercury 6 hk motor fra 2011 medfølger i handelen. Megler har kart som viser omtrentlig hvor båtplassen vil være. Borehull ned til ca. 90 meter ble etablert i 2006. Færaas Brønnboring gjorde jobben. Per i dag går det et avløp fra dusjen i et rør som stikker rett ned og vannet renner ut i krypkjelleren. Men det har vært planer om å koble dette røret på et større avløpsrør som går rett ved siden av røret som stikker ned. Dette større avløpsrøret leder da vannet ned til nedsiden av hytta. Hytta er nymalt og normalt utvendig vedlikehold er utført for i år. Selges delvis møblert. Noe løsøre og private eiendeler vil fjernes før overtagelse. Eier tar bl.a med seg 1 bord, 3 stoler og en kiste samt løsøre. VVB fra 2011. Ytterdør fra 2012. Utvendig vannkrane på hyttevegg.

Beliggenhet

Trolig en av de fineste utsiktstomtene i Nedstrand. Beliggende på toppen av Dalvavegen like ovenfor Nedstrand sentrum. Gangavstand til sjøen, turområder, parkområder, butikker m.m. Nedstrand er en yndet ferieplass og kan tilby mange kjekke attraksjoner som Høyt og Lavt, Nedstrand Klatrepark og Tveit Gard. Populære aktiviteter i nærområdet er bl.a. adrenalin rush med zip-line, kajakk, sykkelsti turer, fiske og tursti vandring.

Adkomst

Når en ankommer Nedstrand sentrum fra Haugesund kjører en bare rett frem gjennom Nedstrand sentrum og en får da avkjørsel til Dalvavegen Fylkesvei 791 på venstre side. Kjør til topps der hvor "utsiktsplassen" i Nedstrand er. Fritidseiendommen ligger ved siden av utsiktsplass Hålekleiv.

Parkeringsforhold

På egen tomt.

Oppvarming

Vedovn i stua. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Anneks omtalt i salgsoppgaven, er byggemeldt som en redskapsbod. - Avløp fra kjøkken og bad er provisoriske rør som går ut i skråning på nedsiden av hytta. Det er ikke utslippstillatelse og dette er ikke en godkjent løsning av kommunen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette