Lys og pen 3-roms andelsleilighet i 2. etasje med heis. Vestvendt terrasse. Populær beliggenhet

Eikjehammervegen 14

Primærrom 65 m²
Bruksareal 65 m²
Tomt 5254 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 2007
Prisantydning kr 190 000
Andel fellesgjeld kr 978 124
Totalpris kr 1 168 124
Felleskost kr 10 578

Beskrivelse/detaljer

Populær beliggenhet i Skåredalen, rett ved SPAR. Praktisk leilighet i 2. etasje. Heis. Romslig stue/ kjøkkenløsning med utgang delvis overbygget altan. Altiboks. Pen Sigdal kjøkkeninnredning med hvitevarer (2018). Bad med flis/kabler på gulv og flis på vegg. Dusjhjørne med buete dører. Vaskerom med opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Gang med flis/kabler. 2 gode soverom med garderobeskap. Vannbåren varme i radiatorer stue, kjøkken og gang. Lavt energiforbruk. Våtromsrapport foreligger. Egen sportsbod og fast parkeringsplass. Gjesteparkering. Tilknyttet sikringsfond.

Innhold / standard

Selger opplyser om skadesak knyttet til fukt i bod, samt tendenser til fukt i vinduskarm på hovedsoverom hvor det har oppstått noe "svulming" i vinduskarm, er meldt inn til styret og HAUBO. Det gjøres uttrykkelig oppmerksom på at det er pågående fuktproblemer i takkonstruksjonene, samt større setningsskader i 2 av de andre byggene i borettslaget. Dette utgjør en betydelig praktisk og økonomisk belastning for borettslaget. Det vises spesielt til vedlagte protokoll fra ekstraordinær generalforsamling i Eikjehammer Borettslag avholdt 21, januar 2020. Borettslaget er tilkjent erstatning fra utbygger som så har anket denne avgjørelsen. Dommen er således ikke rettskraftig. Det arbeides fortløpende for å finne løsninger, men styret kan på visse vilkår velge å vedta oppbud for borettslaget. Dette kan innebære at leiligheten må fravikes og at innskuddet tapes helt eller delvis. Ta kontakt med HAUBO for oppdatert informasjon.

Beliggenhet

Flott beliggenhet i Skåredalen. Kort vei til Sparbutikken, busstopp, turområder, skole, barnehage og Raglamyr.

Adkomst

Fra Skjoldavegen tar du inn Eikjehammervegen i rundkjøringen. Leiligheten ligger da på venstre side ca midt i rekken.

Parkeringsforhold

Fast parkeringsplass på fellesparkering medfølger leiligheten. Gjesteparkering.

Oppvarming

Vannbåren varme i radiatorer stue, kjøkken og gang. Lavt energiforbruk. Kabler under fliser på bad og gang. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Kun integrerte hvite-/brunevarer medfølger i handelen. Frittstående hvitevarer medfølger bare dersom dette er særskilt beskrevet/avtalt. Det gis av selger ingen garanti på disse. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 480
Tinglysning pr. pantnotering kr 480
Total kr 960

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Niels Christian Hald
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post niels@em-a.no
  • Mobil +4792806410

Del dette