Haugesund - Leilighet renovert i 2017 - Nytt, helfliset bad og tiltalende kjøkken - 2 sov!

Haugevegen 79

Primærrom 37 m²
Bruksareal 40 m²
Tomt 3782 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 1920
Prisantydning kr 1 290 000
Felleskost kr 806

Beskrivelse/detaljer

Innflytningsklar, strøken leilighet med urban og sentral beliggenhet i ny-renoverte "de tusen hjem". I lys og og tilbaketrukket 2. etasje og inneholder gang, bad, 2 soverom og åpen kjøkken/stueløsning. God standard med nytt sikringskap, rør-i-rør system, tidsriktige fargevalg og gulv, flott og helfliset bad og tiltalende kjøkken med intg. hvitevarer. 2 boder. Velkommen på visning av denne leiligheten i Haugevegen 79!

Innhold / standard

I 2. etasje: Gang, 2 soverom, bad med vaskemaskin og åpen kjøkken/stueløsning. Gang med skoskap og plass til yttertøy ønsker deg velkommen inn i denne tidsriktige leiligheten. Leiligheten har 2 soverom. Hovedsoverom med garderobeplass, plass til dobbeltseng og 2 nattbord. Nydelig, helfliset bad med grå fliser på gulv, varmekabler og lyse veggfliser. Videre kan bade skilte med hvit baderomsinnredning, speil på vegg, vegghengt toalett, opplegg for vaskemaskin og dusjhjørne med to glassvegger. Åpen og luftig kjøkken/stueløsning med godt lysinnslipp, gjennomgående god bruk av vindusflater i leiligheten, i lys 2. etasje. I stue/kjøkkenløsning har en plass til sofa og sofabord. Tiltalende IKEA kjøkken med hvite fronter og integrert kjøleskap, komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. - Leilighet i "De tusen hjem" fra 1920 og renovert 2017. - En innflytningsklar leilighet som holder god standard. - Fasaden er malt de siste årene og det er nye vinduer. - Lyse, tidsriktige vegger, lagt grå-tonet gulv i alle rom. - Begge soverommene med nye farger vegger i 2018. - Lekkert, helfliset bad med lyse fliser og varmekabler. - Nytt kjøkken 2017, hvite fronter og intgr. hvitevarer. - Nye ytterdør i leiligheten og nye innerdører i alle rom. - Det er nyere automatsikringer og nytt rør-i-rør system. - Det er lagt opp for tv/internett fra Altibox i leiligheten.

Beliggenhet

Haugevegen 79 har flott beliggenhet i prosjektet "De tusen hjem". Sentralt plassert i ett attraktivt område i Haugesund. Her ligger alt til rette for en urban tilværelse. En går lett ned til sentrum og har tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens resturanter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kvelds-underholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler. Rundt Haraldsvang finner en eldorado av aktivitetsmuligheter. Med sportsklubber som Djerv 1919, Haugar og vard skal det ikke stå på fasilitetene eller tilbudet. Videre kan område by på flere treningssentre, svømmehall, turnhall og ishall. Kort avstand til barnehager og skoler i alle alderstrinn. Her har en alt i nærområde. Lett tilgang til byens turområder i Vangen og Djupadalen. Vangen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading med stupebrett i de fleste høyder. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Vangen. Eller ta turen på en koselig spasertur og mat endene i Skeisvatnet. Ellers kort gang/sykkelavstand opp til Djupadalen med utallige turløyper. I varmere tider er Djupadalen en svært populær badeplass.

Adkomst

Følg Haraldsgata nordover forbi Byparken og videre opp Haugeveien. Passer Hauges skole og i første kryss ta veien rett frem en vil da få Haugevegen 79 i det nordste leilighetsbygget i "De tusen hjem". Leiligheten ligger i andre etasje. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i offentlig vei etter gjeldende bestemmelser. Det er parkeringsplasser i offentlig vei like utenfor leiligheten.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det er inngått avtale med Altibox hvor linjen er levert til hver seksjon. Sameiet faktureres kr. 99,- per seksjon per måned for at linjen er tilgjengelig. Den enkelte seksjonseier oppretter selv avtale med Altibox om den leveransen de ønsker, og blir fakturert direkte for dette.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette