Romslig enebolig med flott landlig beliggenhet - Rolige og barnevennlige omgivelser - 4 soverom - Terrasser og balkong!

Hauskevågvegen 166

Primærrom 234 m²
Bruksareal 250 m²
Tomt 920 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1957
Prisantydning kr 2 250 000

Beskrivelse/detaljer

- Kjekk enebolig over 3 etasjer med flott utsikt - Boligen ligger i landlige og rolige omgivelser, i Hauskevågen på Torvastad - Barnevennlig beliggenhet - Kort avstand til Torvastad skole og kulturarena - 4 soverom, flere stuer og generelt godt med plass både ute og inne - Nyere oppusset bad i hovedetasje - Lyse og pene overflater - Solrike uteområder og flere terrasser

Innhold / standard

Boligen er innredet over tre etasjer, og inneholder følgende: Hauskevågvegen 166 er en koselig bolig, med flott og landlig beliggenhet i Hauskevågen på Torvastad. Parker bilen på eiendommens asfalterte gårdsrom, og ta deg videre inn i denne innholdsrike boligen. Gjennomgående for boligen er store og gode rom, lyse overflater og inntrykket man sitter igjen med er at huset er godt vedlikeholdt. Det første som møter en i denne boligen er et fint vindfang, hvor det er god plass for å henge av seg yttertøy og sko. Stor stue med utgang til terrasse. I stuen har man varmepumpe, god plass til både TV-krok og spisestue del, og direkte adgang til kjøkken. Kjøkkenet er strategisk plassert i forhold til stuen. Dette er en god løsning når middagsgjestene skal serveres. I hovedetasjen har man også 2 soverom hvor hovedsoverommet skilter med en praktisk skyvedørsgarderobe. I tillegg til dette finner man boligens bad, som er av god størrelse, med fliser på gulv, plater på vegg, dusjnisje og varmekabler i gulv. Badet er pusset opp rundt 2007/2008. I kjelleretasjen har man tilgang på vaskerom, hvor man har utgang med kjellertrapp like ved. Stor gang fører videre inn til ikke mindre enn 2 kjellerstuer, hvor selger per i dag bruker den ene av denne til treningsrom. Her har man gode muligheter for å skape en kjekk etasje til barna. Mye plass å boltre seg på! Loftsetasjen inneholder gang med utgang til balkong. Her har man en meget flott sjøutsikt. 2 soverom, samt et eldre kjøkken. Denne etasjen har et stort potensial, og med få grep, kan man her skape noen meget flotte rom. Ute har man flere solrike og skjermede terrasseområder. Har ligger alt til rette for at man kan nyte sommertiden utendørs, uten at man har naboene helt tett inntil. Dette vil oppleves som et herlig fristed, hvor man har flott utsyn til et lite tjern og natur. Boligen har innlagt fiber fra Altibox.

Beliggenhet

Attraktiv beliggenhet i flotte omgivelser i Hauskevågen på Torvastad. Her bor man i et rolig område, med korte avstander til turområder, idrettsanlegg, bade og fiskemuligheter, flere barnehager, samt nye Torvastad Skole og Kultursenter. På Torvastad finner man også dagligvarebutikk.

Adkomst

Sving av Torvastadvegen inn mot Nordvegen Golfklubb. Følg Hauskevågvegen ca 900 meter, og ta så inn til venstre (i en oppoverbakke). Følg vegen og boligen vil dukke opp på venstre hånd. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

På egen tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, vedfyr og varmepumpe. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Innredning i kjeller og på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. - Eiendommen har enkeltminne.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette