Søre bydel - Praktisk 3-roms leilighet i usjenert 3. etasje - 20 kvm innglasset terrasse. Sentralt og barnevennlig

Austmannavegen 6 B

Primærrom 70 m²
Bruksareal 70 m²
Tomt 27204 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 3
Byggeår 1967
Prisantydning kr 990 000
Andel fellesgjeld kr 363 537
Totalpris kr 1 353 537
Felleskost kr 3 675

Beskrivelse/detaljer

- Romslig og god stue - Ca 20 innglasset terrasse - Eldre hvit kjøkkeninnredning - Modernisert bad/wc - 2 gode soverom med skapplass - Gang med garderobe - Stor kjellerbod - Rolig og sentral beliggenhet

Innhold / standard

Praktisk 3-roms leilighet i 3. etasje. Inneholder entre/gang med dørtelefon og garderobeplass. 2 gode soverom med skapplass. Fliselagt bad/wc med vegghengt toalett og dusj. Kjøkken med eldre innredning med god skap og benkeplass. Romslig stue med god plass for sofagruppe og spisestue. Utgang til ca 20 kvm stor solrik innglasset terrasse. Leiligheten har behov for noe oppussing. Det er i tillegg en stor kjellerbod.

Beliggenhet

Austmannavegen 6 b byr på en sentral og rolig beliggenhet. Vestvendt og solrikt. Kort rusletur til nærbutikk (Prix), gode bussforbindelser, skoler, barnehage, Raglamyr, Oasen og sentrum. Flere lekeplasser i nærområdet.

Adkomst

Fra Karmsundgata tar du av mot Raglamyr. Ta første vei til venstre og inn under broen. Ta så første til venstre. Eiendommen ligger da på høyre side i blokk nr. 3.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsforhold på borettslagets grunn.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader. Det er vedtatt på Generalforsamling 01.04.19 å låne kr 1.500.000 til oppussing av lekeplass og rehab av brannbalkonger. Dette vil medføre økning i FK på ca kr 100,- pr måned

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@em-a.no
  • Mobil +4790559049

Del dette