KOLNES - Pen og innholdsrik bolig over 3 plan m/garasje - 4 soverom - Barnevennlig og attraktiv beliggenhet - Solrik og pent opparbeidet tomt

Torvmyrvegen 8 A

Primærrom 162 m²
Bruksareal 162 m²
Tomt 808 m²
Boligtype VertikaldeltTomannsbolig
Eierform Fast
Rom 6
Soverom 4
Byggeår 1991
Prisantydning kr 2 490 000

Beskrivelse/detaljer

- Flott del av vertikaldelt tomannsbolig over 3 plan - Garasje m/verksted - Attraktiv og barnevennlig beliggenhet - Innholdsrikt - Solrik og pent opparbeidet tomt - 4 soverom - Godt vedlikeholdt samt delvis oppgradert etter byggeår - Stort og lekkert bad m/fliser på gulv og plater på vegger (2015) - Stort og pent Norema-kjøkken (2001) - Boligen ble bygget ut i 2001

Innhold / standard

Boligen er innredet over 3 plan og inneholder: Underetasje: gang, vaskerom, bad, 2 soverom og tv-stue/hobbyrom. Hovedetasje: vindfang, kjøkken og stue. Loft: gang, wc, 2 soverom og kott/bod. Garasje m/verksted Utvendig sportsbod + vedskjul Boligen er godt vedlikeholdt og holder god standard. I følge selger er det gjort en del oppgraderinger på boligen etter byggeår, bl.a: - Bygget ut over 2 plan mot sørøst - Lekkert bad m/fliser på gulv og baderomsplater på vegger (2015) - Lyst og pent Norema-kjøkken (2001) - Montert et ekstra lag med gipsplater på vegg mot nabo i 1.- og 2.etasje. - Innredet tidligere kjellerstue (nytt gulv, vegger, lister og tak) til 2 soverom (2017 og 2018). Montert vindu i det ene soverommet i 2018. - Malt diverse rom (2017/2018) - 2 nyere varmepumper (2012/2015) - Nygget utebod og vedskjul (2003/2001) - Sentralstøvsuger

Beliggenhet

Attraktiv beliggenhet i solrike og barnevennlige omgivelser på etablert boligfelt. Flott beliggende i blindveg like ved lekeplasse og akebakke. Gangavstand med sykkel- og gangsti til barneskole, barnehager, og flott idrettsanlegg. Velfungerende velforening med oppgraderte lekeplasser. Kort kjøretur til Raglamyr.

Adkomst

Fra E134 ved Skre ta av til Kolnes. Følg veien ca 1,5 km og ta til høyre (skiltet opp til Hest). Ta så 2.veg til venstre inn på Torvmyrvegen. Deretter tar du første veg til venstre og boligen kommer på venstre side.

Parkeringsforhold

I garasje og på gårdsplass

Oppvarming

2 stk varmepumper, vedfyring, varmekabler i diverse rom og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det opplyses om at boligsalgsrapporten har en gyldighet på 6 mnd og at denne rapporten således kun er å regne som et "hjelpedokument" for mulig interessante opplysninger om eiendommen slik tilstanden var da rapporten ble utarbeidet. Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Kart

Del dette