Haugesund / Kvala - Meget velholdt og praktisk bolig over 2 plan. 3 gode soverom. Fantastisk utsikt

Midttua 21

Primærrom 109 m²
Bruksareal 124 m²
Tomt 6327 m²
Boligtype Rekkehus
Eierform Andel
Soverom 3
Byggeår 1978
Prisantydning kr 2 300 000
Andel fellesgjeld kr 0
Totalpris kr 2 300 000
Felleskost kr 1 493

Beskrivelse/detaljer

- Meget velholdt og praktisk bolig over 2 plan - Fantastisk utsikt vestover ut over havet - Romslig god stue med panoramautsikt - Kjøkken med opprinnelig innredning - 3 gode soverom med skapplass - Flott fliselagt bad med varmekabler - Lun og skjermet platting med sol tidlig på dagen - Flott terrasse mot vest - Meget veldrevet borettslag uten fellesgjeld. Lave felleskostnader - Meget attraktiv beliggenhet nest innerst i feltet - Barnevennlig og rolig beliggenhet

Innhold / standard

Meget praktisk og velholdt bolig over 2 plan. Inngangspartiet har overbygg, praktisk vedbod og flott skifer i trapper og ellers ved inngangen. Boligen inneholder vindfang og videre inn til en romslig hall med garderobeplass. 2 innvendige boder. 2 gode soverom med skapplass. Toalett med servant. Fliselagt bad med varmekabler og dusjkabinett. Flott og romslig vindeltrapp opp til 2. etasje. Boligens 2. etasje har et soverom med skapplass og luke til koffertloft. Kjøkken med opprinnelig innredning med god skap og benkeplass. God spisesplass og dør ut til lun og solrik platting med morgensol og helt i le for nordavinden. Romslig god stue meget god plass for sofagruppe og spisestue. Utgang til vestvendt terrasse . Det er en fantastisk utsikt ut over havet både fra stue og terrassen.

Beliggenhet

Meget attraktiv og barnevennlig beliggenhet i enden av feltet med flott og fri vestvendt beliggenhet. Fra stue og terrasse har en nydelig utsikt utover havet og mot Feøy og Røvær. Med terrasse på både vest og østsiden har en sol fra morgen til solen går ned i vest. Her kan en virkelig nyte solrike dager med utsikt utover havet. Terrasse mot øst ligger i nedfelt terreng som gjør at en sitter lunt og godt. Midttua ligger sentralt plassert i Haugesund. Her har en kort avstand til de fleste fasiliteter. Med dagligvarebutikk ca. 100 meter i fra blir ikke daglighandelen et problem. Her har en også et godt kollektivtilbud med bussforbindelse fire ganger i timen. Forøvrig gangavstand til Gard senteret med tilhørende fasiliteter. Beliggende midt mellom to attraktive turområde i Vangen eller ned til Kvalsvik med flotte turløyper langs havet. Vangen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. Kort avstand til barnehager og beliggende i svært attraktive Gard skolekrets.

Adkomst

Følg Tittelsnesvegen forbi Gard senteret og ta deretter til høyre i første rundkjøring. Ta påfølgende vei til venstre for så å ta andre vei til høyre inn på Midttua. Midttua 21 ligger på venstre hånd nest innerst i feltet.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsforhold på borettslagets grunn

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Varmekabler på bad, toalett og gang i 1. etasje.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen hvis annet ikke er spesifisert. Det gis av selger ingen garanti Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning at kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@em-a.no
  • Mobil +4790559049

Del dette