Koselig hytte med usjenert og idyllisk beliggenhet i Burmavegen - Stor tomt - Gode muligheter for parkering - Utsikt!

Burmavegen 730

Primærrom 31 m²
Bruksareal 31 m²
Tomt 3554,70 m²
Boligtype Hytte
Eierform Fast
Soverom 1
Prisantydning kr 720 000

Innhold / standard

Hytten er over ett plan og inneholder vindfang, kjøkken, stue, soverom, toalettrom og dusjrom med vask og dusj. Stue: Stuen fremstår som svært lun og koselig. Vegger og tak ble beiset etter overtagelse av nåværende eier. Stuen har plass til både sofagruppe og annen møblering. Det er i dag innredet med senger, som både benyttes som sofa og overnatting til gjester. Kamin i stue. Kjøkken: Kjøkkenet inneholder vask, kjøleskap og enkel stekeovn med kokeplater. Det er plass til et lite spisebord på kjøkkenet. Vegger og tak er beiset. Soverom: Soverommet er i tilknytning stuen, avdelt via skyvedør. Det er her plass til dobbeltseng. Direkte utgang til terrasse fra soverommet. Bad/ toalett: Hytten har toalettrom og dusjrom med vask med inngang fra terrassen ved soverom. Toalettet er av nyere dato. Dusjrommet inneholder vask og mulighet for dusj.

Beliggenhet

Usjenert og idyllisk beliggenhet på Østsiden av Burmavegen. Burmavegen er en langstrakt vei som går fra Skudeneshavn i øst og Stol/ Ferkingstad i vest. Burmavegen byr på flotte turløyper. Sandvatnet og Ytre Holmavatnet ligger noen kilometer mot vest. I nærheten av hytten finnes også Blikshavn Leirområde og KJFNF Leirduegruppa. Fra eiendommen tar det ca. 10 min i bil til Skudeneshavn sentrum, og ca. 15 min til Kopervik.

Adkomst

Fra Kopervik: Følg Austre Karmøyveg ca. 10 kvm sørover og ta til høyre inn på Burmavegen (skiltet). Følg vegen et lite stykke innover og hytten kommer på høyre side av vegen.

Parkeringsforhold

Parkering på egen eiendom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og fast brensel. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel på denne eiendom. Hvitevarer på kjøkken (stekeovn/ kokeplater og kjøleskap) medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti. Møbler som medfølger handelen: - 3 stk senger (to enkle senger i stue, og en på soverommet) - Salongbord - Skap på soverom Lysestake på vegg i stue medfølger ikke. Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 18 000
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 19 170

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Ingeborg Gangsøy Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post ingeborg@em-a.no
  • Mobil +4790417924

Del dette