Prisgunstig bolig over to etasjer - 3 soverom, bad og vaskerom - Stor stue - Stor bod!

Porsmyrvegen 10 A

Primærrom 104 m²
Bruksareal 113 m²
Tomt 22339 m²
Boligtype Tomannsbolig
Eierform Andel
Soverom 3
Byggeår 1973
Prisantydning kr 1 200 000
Andel fellesgjeld kr 68 189
Totalpris kr 1 268 189
Felleskost kr 3 010

Innhold / standard

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: 1. Etasje: Gang, bod, soverom x2, bad og vaskerom. 2. Etasje: Gang, soverom, wc, kjøkken og stue. Parker bilen på anvist p-plass, og ta deg videre inn i denne prisgunstige boligen. Boligen er innredet over to etasjer, og her får man mye for pengene. Første etasje har godt med lagring i stor bod. To soverom, begge av god størrelse med gode muligheter for oppbevaring av klær i skap. Like ved soverommene er boligens hovedbad. Vegg i vegg med bad, finner man et romslig vaskerom. 2. Etasje har gjestetoalett like ved stue og kjøkken. Stuen er stor, og har uten problemer plass til både tv-krok og spisestuedel. Utgang fra stue til terrasse. I stuen har man oppvarming fra både varmepumpe og ildsted. Boligens tredje soverom befinner seg like ved siden av gjestetoalett i 2. etasje.

Beliggenhet

Kjekk beliggenhet i rolig boligområde. Kort avstand til både barnehage, skole og handelstilbud på Bygnes. Like i nærheten finner man også flotte turområder og badeplasser.

Adkomst

Følg RV-47 sørover forbi Shell Select på Bygnes og ta neste veg til venstre. Følg vegen og hold til høyre under RV-47 inn på Sundvegen. Følg vegen ca 1,7 km og ta til høyre inn på Porsmyrvegen. Ta første til venstre etter ca 100 m, og boligen kommer i bygg nr 2 på høyre hånd. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på anvist p-plass på borettslagets tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette