Nyere lettstelt bolig med fantastisk utsiktsbeliggenhet - Livsløpsstandard - 3 soverom, 2 bad - Garasje!

Melstokkevegen 16 B

Primærrom 100 m²
Bruksareal 100 m²
Tomt 169 m²
Boligtype Rekkehus
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 2012
Prisantydning kr 2 300 000

Beskrivelse/detaljer

- Nyere og svært velholdt rekkebolig på Melstokke - Nydelig utsiktsbeliggenhet - Gjennomgående god standard - 3 soverom - 2 bad - Lys og pen stue med utsikt - Tidløs og lekker kjøkkeninnredning - Flere terrasser - Garasje - Asfaltert gårdsrom - Sportsbod Velkommen på visning!

Innhold / standard

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Gang, bad og soverom x2. Hovedetasje: Gang, soverom, bad og stue/kjøkken. Lekker nyere bolig i rekke med god standard. Her bor man i en flott bolig med minimalt vedlikehold. Bruk tiden på å nyte den fantastiske utsikten, og følg båttrafikken gjennom Karmsundet! Boligen har en lys og pen stue med parkett på gulv, lyse overflater, vedfyr og utgang til terrasse. Nydelig utsikt mot sjø fra stuevinduer og terrasse. Flott skiferdetalj på vegg. Skinner med spotter i tak. I stuen har man gjennomgående naturlig lys fra store vindusflater. Dette gir en herlig romfølelse, og rommet er behagelig å oppholde seg i. Fra stuen er det åpen løsning inn til kjøkken. Lekker kjøkkeninnredning, med fronter i tidløst og lyst uttrykk. Integrerte hvitevarer, god med oppbevaringsplass og stor benkeplate. God plass til spisebord, hvor man har samme nydelige utsikt som i stue. Boligen har to delikate bad, begge med stilige fliser på gulv og baderomsplater på vegg. Dusjnisje og dusjkabinett. Pen hvit baderomsinnredning, og overskap med speilfront. På bad i kjelleretasje har man en flott skyvedørsløsning med speilfront som skjuler boligens vaskemaskin/tørketrommel og utslagsvask. Hovedsoverom på hovedetasje har meget god takhøyde, parkett på gulv og tapetsert kontrastvegg. Godt med oppbevaringsplass i garderobeskap. To barnesoverom i kjelleretasje, begge av god størrelse, og samme gode standard som resten av boligen. Det ene soverommet har utgang til terrasse/gressplen og bod. Praktisk og arealeffektiv garedobe/bod løsning i gang kjelleretasje. Boligen har godt med parkering, både i asfaltert gårdsrom og egen lukket garasje med portåpner. Balansert ventilasjon og sentralstøvsuger.

Beliggenhet

Boligen ligger flott til i rolige omgivelser med nydelig utsiktsbeliggenhet på Melstokke. Dette er et rolig og barnevennlig strøk, med kort avstand til det aller meste. Kun en kort spasertur unna finner man Stokkastrand barneskole. Flotte turmuligheter kun et steinkast fra boligen. For de sportsinteresserte, kan man også ta turen til Åsebøen, hvor Kopervik Idrettslag holder til.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Enkel garasje.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen hvis annet ikke er spesifisert. Det gis av selger ingen garanti.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 56 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 57 300

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette