Stor ubebygd tomt med sentral beliggenhet - Nærhet til barnehage, barneskolem, butikk og ungdomsskole - Solrikt!

Nygårdvegen 16

Tomt 3505 m²
Boligtype Boligtomt
Eierform Fast
Prisantydning kr 1 890 000

Beskrivelse/detaljer

- Stor ubebygd tomt (3.505 kvm!) - Sentral beliggenhet like i nærheten av Veldetun - Nærhet til butikker, bank, frisør, apotek mm. - Gode solforhold - Barnehager og skoler i nærheten - Rolig område - Ingen byggeklausul Tomten kan fritt besiktiges! Ta kontakt med megler ved interesse!

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til på Avaldsnes. Den sentrale beliggenheten man her får, gjør at man har svært kort avstand til det aller meste man til daglig vil ha bruk for av tilbud og tjenester. Skoler, barnehager, butikker, lege, apotek, bank, idrettsplass mm.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 47 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 48 300

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Hege Stange
  • Tittel Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
  • E-post hege@em-a.no
  • Mobil +4792806412

Del dette