ÅKREHAMN - Flott og meget lettstelt leilighet m/garasjeplass - Livsløpsstandard - Heis - Meget sentral og flott beliggenhet - Solrik privat terrasse mot sør

Åkravegen 207 B

Primærrom 81 m²
Bruksareal 85 m²
Tomt 1545 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Rom 3
Soverom 2
Byggeår 2003
Prisantydning kr 2 590 000
Felleskost kr 1 154

Beskrivelse/detaljer

- Flott leilighet med alt på ett plan - Privat garasjeplass - Meget lettstelt - Meget sentral og flott beliggenhet - Livsløpsstandard - God standard - 2 store soverom - Solrik og privat terrasse mot sør - God planløsning - Passer både for unge, voksne og eldre - Heis i bygget - Utvendig sportsbod

Innhold / standard

Boligen ligger i 2.etasje og inneholder: gang, 2 soverom, bad m/skjult vaskerom, bod/walk in closet, stue og kjøkken Utvendig sportbod (ved garasjen) Boligen ble bygget i 2003 og holder god standard, bl.a: - Rør i rør system - Sentralstøvsuger - Flott Ballingsløv-kjøkken (påkoster i 2010) m/hvitevarer og fliser bak på vegg - Pent bad m/skjult vaskerom.

Beliggenhet

Meget sentral og flott beliggenhet i sentrum av Åkrehamn. Gangavstand til alt som byen kan tilby som bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, butikker, legevakt, Åkrasanden og kjøpesenter.

Adkomst

Ta vestover i lyskrysset ved Skudenes og Aakra sparebank i Åkrehamn inn på Åkravegen. Boligen kommer på høyre side etter 100 meter.

Parkeringsforhold

På egen garasjeplass. Felles gjesteparkering.

Oppvarming

Flott elektrisk peis i stue (3,5 kw). Varmekabler på bad og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet (oppvaskmaskin (ny i 2017), kjøleskap, stekeovn, platetopp, og fryseskap) medfølger i handelen. - Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt. - I flg sameie pågår det en forsikring sak på lekkasje ned mot forretningslokalet til Sigurd Svendsen. Kostnader er pr i dag ikke satt.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Kart

Del dette