Koselig, innflytningsklart og sentralt "Townhouse" - Nytt tak 2018 og tiltalende kjøkken 2013 - Garasje på 15 kvm!

Skåregata 213 B

Primærrom 58 m²
Bruksareal 61 m²
Tomt 298 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Eierseksjon
Soverom 1
Byggeår 1912
Prisantydning kr 1 490 000

Beskrivelse/detaljer

Tilbaketrukket fra sentrumskjernen og veien i Skåregata finner en dette koselige "Townhouset". Praktisk planløsning som inneholder romslig gang, stort soverom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. God standard! Innflytningsklart med tidsriktige overflater! Ny kledning fra 2003, vinduer fra 2000, tiltalende kjøkken fra 2013, taktekke og takvindu fra 2018. Utgang fra stue/kjøkken til lun terrasse på ca. 15 kvm med sol fra ca. 11:00 - 19:00. Tilhørende garasje på ca. 15 kvm. Attraktiv beliggenhet med kort avstand til alt Haugesund har å by på. Velkommen på visning av Skåregata 213B!

Innhold / standard

1. etasje: Gang, hovedsoverom og bad. Romslig gang ønsker deg velkommen inn i dette koselige "Townhouset" og Skåregata 213. God plass til sko- og annet yttertøy en skulle ha og med plass til innredning som kommode. Like ved finner en soverommet, som er av god størrelse og som har plass til garderobeskap, nattbord og stor seng. Praktisk med kort avstand mellom badet og soverommet. Badet har fliselagt gulv og lyse plater på vegg. Flott innredning og servant, overskap med speil, toalett, opplegg for vaskemaskin og dusj med dusj-vegg i glass. 2. etasje: Åpen kjøkken/stueløsning. Oppgang til herlig og luftig etasje med en rekke vindusflater og detalj med takvindu på kjøkken som slipper lys inn i etasjen. I stuen har en plass til mindre sofagruppe og spisebord. Åpent mot det tiltalende kjøkkenet fra Kvikk som har hvite fronter og benkeplate i heltre. Godt utnyttet med god benke- og skapplass. Det er ny ventilator med kullfilter og integrert platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Utgang fra dette herlige rommet til svært lun terrasse hvor venner kan samles før en kjekk kveld i Haugesund sentrum. Her har en vegg som skjermet for nordavinden og sol fra ca. 11:00 - 19:00. - Skåregata 213B en oppgradert og velholdt enebolig. - I forbindelse med seksjonering 2004 ble det gjort oppgraderinger i ca. 2003/2004. - Det ble skiftet kledning i 2003 og satt inn nye vinduer 2000. - Eneboligens fasade har blitt jevnlig malt og sist i 2016. - Firma skiftet yttertak, nytt beslag piper og satt inn nytt takvindu i 2018. - Tiltalende Kvikk kjøkken fra 2013 med hvite fronter og integrerte hvitevarer. - Tidsriktige innredet enebolig med lyse og trendy fargevalg. Vegger og tak i stue/kjøkken ble sist malt 2013. Gang og trapp med trappetrinn og rekkverk malt i 2016. - Downlights på hovedsoverommet og i stue. - Bad fikk ny dusj-vegg, nytt blandebatteri og dusjsett i 2013. - Opplegg for Get tv og internett. Eier har kun internett i dag.

Beliggenhet

Skåregata 213B ligger fint til i Haugesund sentrum i utkant av sentrumskjernen og tilbaketrukket fra Skåregata og veien. På terrassen i 2. etasje oppholder en seg lunt i ly fra nordavinden og kan nyte gode solforhold fra ca. 11:00 – 19:00 sommerstid. Med den sentrumsnære beliggenhet blir fort Skåregata 213B en populær samlingsplass i vennegjengen. Her ligger alt til rette for en urban tilværelse. Med sentrum like utenfor dørstokken har lett tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens restauranter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler.

Adkomst

Fra rundkjøring ved Flotmyr ta vei vestover og ned mot sentrumskjernen. Ta deretter femte vei til høyre innpå Skåregata. Følg veien gjennom første kryss og følg veien rett frem. Etter første bolig på høyre side av veien, ta inn i bakgård. En vil da få Skåregata 213 rett frem. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i garasje.

Oppvarming

Varmekabler i gang og på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Boligen er hos Haugesund kommune registrert som: Bolig i 2. etasje og ikke godkjent bolig i 1. etasje. Salg vil være forbeholdt bruksendring 1. etasje fra bod-areal til bolig-areal. I henhold til dialog med Haugesund kommune antas det att bruksendring vil bli godkjent og på plass til overtagelse. Kontakt megler for mer informasjon eller Haugesund kommune.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 36 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 37 300

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette