Haugesund - Innflytningsklar, nyere leilighet med enkel adkomst - midt i hjerte av sentrum. NB! Mulighet for nedbetaling

Strandgata 163

Primærrom 54 m²
Bruksareal 58 m²
Tomt 660 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 1
Etasje 1
Byggeår 2006
Prisantydning kr 390 000
Andel fellesgjeld kr 879 982
Totalpris kr 1 269 982
Felleskost kr 6 864

Beskrivelse/detaljer

Nyere leilighet beliggende midt i hjerte av sentrum. Her ligger alt til rette for en urban og lettstelt tilværelse i en ny og innflytningsklar leilighet midt i sentrumskjernen. Leiligheten ligger i forhøyet 1. etasje og inneholder gang, soverom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Med byggeår 2006 holder leiligheten normalt god standard. Flott, helfliset bad med stort dusjhjørne. Herlig stue med store vindusflater og god plass til spise- og sittegruppe. Tiltalende kjøkken med integrerte hvitevarer. Utvendig bod. Kort gange til handlegater, restauranter, studiesteder, kino og alt annet Haugesund har å by på. Velkommen på Eiendomsmegler A visning!

Innhold / standard

Innbydende leilighet med sentrumsnær beliggenhet. Det finnes ikke mange leiligheter med nyere bygge år, i denne prisklassen og som ligger midt i Haugesund sentrum. Leiligheten ble bygget i 2006 og holder normalt god standard. Flytt rett inn i en urban tilværelse. Praktisk og luftig planløsning med gang, soverom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Tilhørende bod på ca. 4 kvm like utenfor leiligheten. I gang som ønsker deg velkommen inn er det lagt parkett på gulv som er gjennomgående gjennom leiligheten for en fin helhet. Gangen har bredde på 2 m som gir en luftig følelse og sørger for god oppvaringsplass til sko- og yttertøy. Her har en plassert stor skyvedørsgarderobe og det er flott kontratsvegg. Sikringsskap med automatsikringer. Stort soverom med to skyvedører inn til rommet. Flott, helfliset bad med varmekabler. Lyse, lette flisevalg på vegg og baderomsinnredning. Stort dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Tidsriktige fargevalg på vegger og en rekke kontrastvegger. Herlig kjøkken/stueløsning med store vindusflater som måler 4,6 m i bredde. Gir godt lysinnslipp og sørger for en god romfølelse. I stueløsningen har en plass til både spise- og sittegruppe. Aron kjøkken med lyse fronter og integrert komfyr, platetopp, komfyr og kjøp/fryseskap. - Nyere leilighet fra 2006. - Helfliset bad. - Tiltalende kjøkken. - Moderne overflater. - Porttelefon. - Get tv/internett.

Beliggenhet

Her bor en i midt i hjerte av Haugesund med adkomst fra Haraldsgata. Her ligger alt til rette for en lettstelt og urban tilværelse midt i sentrums kjernen. Kort gangavstand til kaien og Haugesund sentrum med en rekke resturanter. Ønsker en shopping går en rett ut hoveddøren til gågaten og butikkene som følger. Ellers kort avstand til studiesteder som Høyskolen og Edda Kino. Det er bygg i forkant og bakkant mot forholdsvis Strandgaten og Haraldsgata, som skjermet godt for bylivet. Om en ønsker å trekke seg tilbake å nyte en rolig dag.

Adkomst

Helt nord i Haraldsgata finner en Rema 1000 butikk, butikken ligger i krysset Skjoldavegen/Haraldsgata. Når en står utenfor butikken gå i Haraldsgata sørover. Når en passerer gatekjøkken på høyre side vil en få inngangen mellom bar og nevnte gatekjøkken. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i offentlig vei etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 032

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette