KOPERVIK - Velholdt enebolig over 3 plan m/garasje - Meget sentral beliggenhet - Solrikt og usjenert uteområde

Karmsundsgata 15

Primærrom 155 m²
Bruksareal 163 m²
Tomt 383,8 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1920
Prisantydning kr 1 390 000

Beskrivelse/detaljer

- Velholdt enebolig over 3 plan + lagringsloft - Garasje (1991) - Meget sentral beliggenhet - Solrikt og usjenert uteområde - Gangavstand til alt byen kan tilby - Påkostet ved behov - Ny kledning etter byggeår (3 sider) - Nye takpanner etter byggeår (ukjent år) - Skiftet en del vinduer etter byggeår - 3 soverom - 2 stuer - Dusjrom + wc + vaskerom

Innhold / standard

Boligen er innredet over 3 plan og inneholder: Underetasje: vindfang, gang m/trapp, vaskerom, kjellerstue og bod. Hovedetasje: vindfang, gang, wc, dusjrom, kjøkken og stue. Loft: gang og 3 soverom. Høgloft med gode lagrinsmuligheter Garasje 2 drivhus I følge selger er det gjort en del oppgradringer etter byggeår, bl.a: Utvendig: - Skiftet kledning på 3 sider av boligen (ukjent år). Mot nord er det aluminiumskledning. - Nye takpanner (ukjent årstall) - Skiftet en del vinduer (1873/1984/1998/2001) - Ny terrassedør (2011) Innvendig: - Nyere automatsikringer - Ny varmepumpe (2018) - Pusset opp overflater på oppholdsrommene (fra 70-tallet til 2000-tallet) Boligen holder god standard med tanke på alder, men trenger oppgraderinger for å få dagens standard.

Beliggenhet

Meget sentral og kjekk beliggenhet i Kopervik sentrum. Gangavstand til alt byen kan tilby som bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, kino, butikker, kjøpesenter og flotte turområder.

Adkomst

Fra rundkjøringen på Eide: ta inn mot Kopervik inn på Austre Karmøyveg. Følg vegen ca 930 meter og ta til venstre inn på Stølebuktvegen. Ta deretter første veg til høyre inn på Hovedgaten. Ta 2.veg til høyre inn på Anna Eegs gate og så til venstre inn på Kirkevegen. Ta første veg til venstre inn på Karmsundsgata. Boligen kommer så på høyre side.

Parkeringsforhold

I garasje, på gårdsplass og i gate etter gjeldende regler.

Oppvarming

Varmepumpe, vedfyring og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Resterende hvitevarer medfølger ikke i handelen. - Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette