Haugesund - Lys og pen 2(3) roms leilighet med solrik terrasse. Tidsriktige farger. Gjesterom på loft. Attraktiv beliggenhet

Svoldergata 6

Primærrom 56 m²
Bruksareal 63 m²
Tomt 3020 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 1
Etasje 2
Byggeår 1947
Prisantydning kr 1 190 000
Andel fellesgjeld kr 108 124
Totalpris kr 1 298 124
Felleskost kr 2 457

Beskrivelse/detaljer

- Romslig god stue med vedovn - Solrik terrasse mot vest - Kjøkken med god skap og benkeplass - Stort hovedsoverom med skapplass - Bad med dusjkabinett. Separat toalett - Eget gjesterom på loft - Populær og sentral beliggenhet - Kort vei til butikker, skoler, sentrum m.m.

Innhold / standard

Lys og praktisk leilighet i 2. etasje. Inneholder entre/gang med garderobeplass. Kjøkken med hvit innredning. God skap og benkeplass. Oppvaskmaskin. Side by side kjøleskap med isbitmaskin. Spiseplass. Bad med dusjkabinett. Separat toalett. Romslig soverom med skapplass. Stue med god plass for spisestue og sofagruppe. Pen peisovn. Utgang til solrik vestvendt terrasse. Leiligheten er nymalt i tidsriktige farger. Gjesterom og bod på loft. 2 boder i kjeller. Felles vaskerom.

Beliggenhet

Etablert boligområde med gangavstand til sentrum. Nær Haugebanen. Kort avstand til nærbutikk, flotte turområder i Haraldsvang og sentrum.

Adkomst

Fra Rogalandgata før Haugebanen tar du av mot vest i Svoldergata. Eiendommen ligger da på høyre side.

Parkeringsforhold

Parkering på borettslagets tomt.

Oppvarming

Vedovn i stuen. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. - paneloven som står i stuen medfølger ikke.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Paneloven som står i stuen medfølger ikke. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader. Vedr fellesutgifter : Neste endring: 01.09.2019 Tot. utg. i kr.: 2 880 - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Del dette