VISNINGSHELG! Sentralt - Meget gunstig beliggende andelsleilighet med utsikt – Oppgraderinger må påregnes

Tresberggata 2

Primærrom 68 m²
Bruksareal 68 m²
Tomt 2597,5 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 1
Byggeår 1949
Prisantydning kr 1 150 000
Andel fellesgjeld kr 6 619
Totalpris kr 1 156 619
Felleskost kr 2 500

Visning

17. november 2018 kl. 12:00 til 18:00

18. november 2018 kl. 14:00 til 18:00

Beskrivelse/detaljer

Andelsleilighet med attraktiv beliggenhet og kort gangavstand til sentrumskjernen i Haugesund. Leiligheten har en meget gunstig beliggenhet i 2. etasje med utsikt og gode solforhold. Leiligheten har behov for oppussing/renovering og noe oppussing er påbegynt.

Innhold / standard

Stor og romslig stue. Fra stuen har du utgang til balkong som vender mot sør og utsikt mot vest. Her har du faktisk litt utsikt til havet, og til området rundt. Fra gjesteværelse i overetasjen er havutsikten mildt sagt imponerende. Eldre kjøkkeninnredning. Badet har fliser på gulv og varmekabler. Det er i nyere tid satt inn baderomsmøbel i høyglans hvit utførelse og nytt Porsgrund dusjkabinett. Soverommet har stedbygde garderobeskap. Leiligheten er utstyrt med blant annet automatsikringer og varmepumpe. Av praktiske løsninger er det blant annet skyvedørsgarderobe i gang og godt med lagringsplass i hele 5 boder. Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder: Gang, soverom, bad, kjøkken og stue. Bonusareal i gjesteværelse i loftsetasjen 2 boder i kjelleren og 3 boder i overetasjen. Felles vaskekjeller.

Beliggenhet

Sentralt Sentral beliggenhet med kort veg til det meste du trenger i hverdagen. Dagligvarebutikk og andre tjenester på Gardsenteret er like i nærheten i tillegg til skole og barnehage. Beliggende med gangavstand til Haugesund sentrum. Med en slik beliggenhet er du heller ikke langt unna Høyskolen, flere videregående skoler og et bredt utvalg av fritidstilbud. Det er tilgang til flotte turområder mot Haraldsvang, Djupadalen og utover til Kvalsvik. God bussforbindelser med holdeplasser fra hovedveien gir deg mulighet til å reise kollektivt til byen og ellers rundt om på Haugalandet. Selve leiligheten har en meget gunstig beliggenhet og er i et av byggene som er lengst fra hovedveien og med noe utsikt til havet. Du har gode solforhold.

Adkomst

Ta inn til Tresberggaten fra Tittelsnesvegen rett sør for Esso på Gard. Boligen ligger i enden av veien. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Det er felles parkering på eiendommen.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. På badet er det gulvvarme. Ildstedet i stuen sørger for behagelig og naturlig varme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Konferer megler ang. Regler for dyrehold. - Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Borettslaget er ikke tilknyttet sikringsordning og medlemmer i borettslaget vil være felles ansvarlige for felles gjeld.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 032

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette