Koselig enebolig med flott utsikt - Sentral beliggenhet - koselig og skjermede uteplass!

Dalabrekkå 46

Primærrom 69 m²
Bruksareal 108 m²
Tomt 204 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 2
Byggeår 1910
Prisantydning kr 1 520 000

Beskrivelse/detaljer

- Koselig enebolig med sentral beliggenhet - Nærhet til skole og barnehage - Flott utsiktsbeliggenhet - Skjermet uteområde - Romslig uinnredet kjeller - 2 soverom, stue og loftstue - Prisgunstig!

Innhold / standard

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: 1. Etasje: Gang, stue/kjøkken, soverom og bad. Loft: Loftstue og soverom. Parker bilen, og ta deg videre inn i Dalabrekkå 46. Bad av eldre dato, med fliser på gulv. Dusjnisje og varmekabler på gulv. Åpen stue/kjøkkenløsning med god størrelse. Fra stuen har man flott utsikt til sjø, og en følelse av å ligge for seg selv, høyt i terrenget. I stuen holder får man den rette varme og kosen fra vedovn. Kjøkkenet har grei standard, og man har gjennomgående bruk av laminat i stue og kjøkken. Kjøkken fronter i tre. I loftsetasjen har man et soverom av grei størrelse, samt en stor loftstue, begge rom meg nydelig utsikt! Kjelleretasjen er uinnredet, og blir i dag brukt som bod/verksted. Her har man egen inngang fra veg. God plass til å parkere husstandens bil like utenfor boligen.

Beliggenhet

Dalabrekkå 46 ligger meget fint til i rolige omgivelser sentralt på Avaldsnes. Flott utsikt fra eiendommen, ut over Bøvågen! Den svært sentrale beliggenheten man her får, gjør at man har svært kort avstand til det aller meste man til daglig vil ha bruk for av tilbud og tjenester. Skoler, barnehager, butikker, lege, apotek, bank, idrettsplass mm.

Adkomst

Fra Karmsund bro: følg RV-47 sørover, og ta tredje avkjørsel i rundkjøringen med Avaldsnes sentrum, og rett gjennom neste rundkjøring. Like etter den andre rundkjøringen tar man av første veg inn til venstre inn på Dalabrekkå. Følg vegen ca 250 m, og ta til venstre opp bakke. Boligen kommer som siste hus til venstre. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

På egen tomt foran boligen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Eiendommen er registrert i kommunen med SEFRAK minne.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette