Sørhaug – Enebolig med solrike uteområder og stor tomt (879 kvm) – Bygningsmasse med eldre smie, enebolig og dobbel garasje med loft - Solvang skolekrets

Djupaskarvegen 68

Primærrom 119 m²
Bruksareal 119 m²
Tomt 879 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Rom 4
Soverom 2
Byggeår 1910
Prisantydning kr 2 190 000

Beskrivelse/detaljer

Eiendommen i Djupaskarvegen 68 har en spennende bygningsmasse med enebolig, dobbel garasje med loft og en eldre smie. Tomten er stor (879 kvm) og har en stor kjekk hage og solrike terrasseflater. Det er god plass til parkering i det romslige gårdstunet i tillegg til i garasjen. Sentral beliggenhet med gangavstand til sentrum, kort vei til turområder og beliggende i Solvang skolekrets.

Innhold / standard

Stuen er todelt og er ekstra romslig. Kjøkkenet har enkel innredning med fronter i rustfritt stål. Godt med lagring i under -og overskap. Hvitevarene på kjøkkenet medfølger. Det ene soverommet i overetasjen er ikke innredet, men rommet er stort nok til at det kan deles opp til 2 soverom. Hovedsoverommet er av god størrelse. Stort, flott og funksjonelt helfliset bad med egen sone til vaskemaskin. Badet er utstyrt med badekar, baderomsinnredning, dusjkabinett og vegghengt toalett. Det er varmekabler i gulvet. Rør-i-rør opplegg. I tillegg til badet er det gjestetoalett i hovedetasjen. I gangen oppe er det praktisk skyvedørsgarderobe langs hele veggen for smart oppbevaring av klær og diverse. Ute er det dobbel garasje med loft og en eldre smie. Smien er i dårlig forfatning. 1 utebod like ved inngangspartiet. Teknisk info om boligen: - En del nye vinduer og nyere kledning - Automatsikringer fra 2010 TV og internett fra Haugaland kraft(Altibox). Boligen har følgende rominndeling: 1. etasje: Vindfang, gang, gjestetoalett, kjøkken og to stuer. 2. etasje: Gang, bad/vaskerom, hovedsoverom og soverom. Kryploft og krypkjeller.

Beliggenhet

Sørhaug - sentralt i Haugesund Djupaskarvegen 68 ligger i et sentralt boligområde i Haugesund med kort avstand til det meste. Sykkel og gangavstand til flere aktivitetstilbud, barnehager og skoler i alle trinn. I tillegg er det kort gangavstand til Haugesund sentrum med alle fasiliteter. Byens flotteste turområder er heller ikke langt unna. Det er kort vei til Djupadalen og Eivindsvatnet. Det er kort vei også til Vangen hvor du og familien kose deg, eller du kan ta på deg joggeskoene for å lufte tankene. Dette området har sandvolleyball, et godt utvalg av både fotballbaner og ballbinger. Kort avstand til en rekke aktivitetstilbud rundt Haraldsvang. Her har en flere sportsklubber med gode fasiliteter. Eget senter med treningssenter og dagligvarebutikk. På hagen og terrassen til boligen er det meget gode solforhold med sol til langt på kveld.

Adkomst

Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

I den doble garasjen i tillegg til god plass til parkering i det stor gårdstunet.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. Ildstedet i stuen sørger for behagelig og naturlig varme. Varmekabler på badet. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Det opplyses om at boligsalgsrapporten har en gyldighet på 6 mnd og at denne rapporten således kun er å regne som et "hjelpedokument" for mulig interessante opplysninger om eiendommen slik tilstanden var da rapporten ble utarbeidet.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette