Ramsdalen - 3-roms oppussingsobjekt. Meget attraktiv beliggenhet

Haakonsvegen 71 C

Primærrom 76 m²
Bruksareal 76 m²
Tomt 22414 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 3
Byggeår 1971
Prisantydning kr 1 090 000
Andel fellesgjeld kr 116 269
Totalpris kr 1 206 269
Felleskost kr 3 996

Beskrivelse/detaljer

Flott og usjenert beliggenhet i toppetasjen Romslig stue med peis. Utg. vestvendt terrasse Kjøkken med opprinnelig innredning Separat toalett, bad og vaskerom 2 store soverom med plassbygde skap Entre med garderobeplass og dørtelefon Meget rolig og attraktiv beliggenhet Kort vei til buss, butikker, sentrum og flotte turområder

Innhold / standard

Meget praktisk og innholdsrik 3-roms leilighet i toppetasjen (3. etasje). Inneholder entre/gang med dørtelefon og garderobeplass. 2 gode soverom med plassbygde skap. Bad med dusjkabinett og servant. Separat toalett med vask. Stort vaskerom. Kjøkken har opprinnelig innredning med god skap og benkeplass. Stor stue med god plass for sofagruppe og spisestue. Pipeløp gir mulighet for peis - ildsted. Utgang til solrik terrasse mot vest. Leiligheten har opprinnelig standard og oppussing må påregnes. Det er i tillegg 3 boder i kjeller.

Beliggenhet

Meget rolig og attraktiv beliggenhet. Djupadalen ligger rett utenfor inngangsdøren. Kort vei til butikker, Haraldsvang, Haugesund Idrettspark, Solvang skole, barnehager m.m.

Adkomst

Følg Haakonsvegen inn mot Stemmen. Ta så inn andre avkjørsel til høyre etter Solvangvegen. Leiligheten ligger som nest innerste oppgang i sørenden av blokken.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsforhold på felles grunn.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@em-a.no
  • Mobil +4790559049

Del dette