Bygnes - Næringsbygg med kontorer, garasje og lagerplass. God parkering. Sentralt og populært industri område.

Vestheimvegen 24

Tomt 2353 m²
Boligtype Kontor
Eierform Fast
Byggeår 2006
Prisantydning kr 4 990 000

Innhold / standard

Bygget er innredet over 1: etasje og inneholder: 4 kontorer, møterom, allrom, 2 wc, vaskerom, Hovedlager med 2 garasjeporter, adskilt lager med port, kontor og arkivrom. Frittstående garasje Hovedbygg Administrasjonsdelen er gulvene belagt med teppefliser. T-profil himling i kontorer/møterom gipstak i hcwc. Innervegger er oppført i 48 x 98 bindingsverk med 10 cm isolasjon og gipsplatekledning. gulv er støpt betongplate med 20 cm isolasjon malt med epoxy. Wc mot kontor, har fliser på gulv enkel vask og wc. Det er branndør i betongvegg mellom hovedlageret inn til lager, arkiv og kontor. Lager har støpt betongplate på gulv med 20 cm isolasjon malt med epoxy. Kontor og arkiv har parkett på gulv og hvite plater på vegg.

Beliggenhet

Bygget er beliggende lett synlig langs veien i Kopervik næringspark (Bygnes).

Adkomst

Ta vestover i rundkjøringen på Bygnes v/Shell inn på Vestheimvegen. Kjør rett frem i neste rundkjøring og deretter til høyre. Følg vegen og bygget kommer på venstre side.

Parkeringsforhold

Stor asfaltert gårdsplass med god parkering. Grus på tomten som er på baksiden av bygget. Frittstående Garasje.

Oppvarming

Varmekabler på kontor/kjøkken og 2 stk varmepumper (1 på lager og 1 på møterom). Varmeballansert ventilasjon i administrasjons delen.

Diverse

- Da oppdraget gjelder formidling av eiendom som ikke er egnet brukt til bolig- eller fritidsformål er oppdraget å anse som næringsmegling, jf. eiendomsmeglingslovens § 1-4 nr. 3. Følgende bestemmelser under eiendomsmeglingsloven skal således ikke ha anvendelse: § 4-4, § 6-2, § 6-4, § 6-5, §§ 6-7 til 6-10, kapittel 7 og § 8-8 - Det er 100 % av aksjene i Dalmo As org nr 989034804 som selges.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Aud Mona Are Aase
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post audmona@em-a.no
  • Mobil +4746977044

Del dette