TYSVÆR - Yrkjefjorden - Meget velholdt hytte med nærhet til sjø - 2 soverom + hems - Nydelig utsikt ut over yrkjefjorden - Rett til bruk nausttomt, båtfeste og badestrand- Flere oppgraderinger - Meget kjekke og solrike uteområder!

Stølsvikvegen 328

Primærrom 92 m²
Bruksareal 92 m²
Tomt 3059 m²
Boligtype Hytte
Eierform Fast
Rom 4
Soverom 2
Byggeår 1971
Prisantydning kr 2 490 000

Beskrivelse/detaljer

- Meget velholdt hytte i naturskjønne omgivelser - Fantastisk utsikt utover Yrkjefjorden! - Godt med sengeplasser - Båtfeste og nausttomt - Kjekke uteområder - Gode solforhold sommerstid! -Flere oppgraderinger de seneste år - Nausttomt - Ca 40 minutters kjøring til Haugesund

Innhold / standard

Boligen er innredet over to plan og inneholder følgende: 1. etg: stue, soverom og disponibelt rom, og wc/teknisk rom. 2. etg: bad, soverom + hems og stue/kjøkken. Stølsvikvegen 328 er hytta for deg som verdsetter nærhet til sjø, naturskjønne omgivelser og utsikt. Hyttas beliggenhet i forhold til de andre hyttene i området, gir også en herlig tilbaketrukket tilværelse. Hytta har en romslig tomt, med kjekke uteområder. Her kan man blant annet nevne to kjekke utstyrsboder, flere terrasser, og ellers naturtomt. Eiendommens beliggenhet gir meget gode solforhold på sommerhalvåret, og man kan da sitte i solen fra morgen til sen kveld. Det er satt tak over terrasse på fremsiden, slik at man også uten problemer kan sitte ute selv om været ikke viser seg fra sin beste side, og det er her montert terrassevarmere som vil medfølge handelen. Stort sett alle terrasser er av nyere dato. Det er også murt opp peis ved terrassen ute. Hytten ligger meget lunt til. Selger har også fått laget et meget praktisk toalett på baksiden av hytten, slik at man slipper å måtte gå opp i andre etasje for å benytte seg av toalett. Meget kjekk løsning når uteområdene benyttes mye. Her befinner det seg også varmtvanns tank. Første etasje har en romslig stue, hvor det er varmekabler i gulv, samt vedovn. Her finnes også et lyst og flott soverom, med fantastisk utsikt ut mot fjorden, samt et disponibelt rom som i dag benyttes som soverom, men er ikke godkjent. Videre benytter man trapp opp til 2. etasje, hvor man har hyttas andre soverom. Her er det tapetserte vegger, god størrelse og nydelig utsikt! Det befinner seg en liten hems over trapp, hvor man har mulighet for flere sengeplasser. Badet befinner seg i 2. etasjen, her har man alt man trenger. God størrelse, lyse overflater, og dusjkabinett. Videre har man en stor åpen stue/kjøkkenløsning med ildsted. De store vindusflatene i dette rommet gjør at man får full utnyttelse av den fantastiske utsikten man her har! Utsikten bør i aller høyeste grad oppleves! Praktisk kjøkken, med gode muligheter for spisebord like ved. Stuen har også utgang til en liten koselig terrasse, selger opplyser også at taket er byttet i 2010. Selger opplyser at det også de siste årene er blitt rustet opp i det elektriske anlegget, og det foreligger her elsikkerhets-dokumentasjon. Enkelte dører og vinduer er byttet, nytt tak er lagt, tak over terrasse er bygget, soverom er pusset opp og panel innvendig er beiset. Arbeider knyttet til klagjøring av nausttomt er gjort. Her har det blitt laget steinbrygge, samt sementblokker og sand ligger klart for videre arbeider. Dette følger kjøpet.

Beliggenhet

Hytten ligger fint til i Yrkjefjorden, og man har svært kort avstand til bade og fiskemuligheter. God tilgang til sjø er stikkord, og Yrkjefjorden er godt kjent for et rikholdig fiske og dyreliv. Like ved hytta har man også tilgang på en flott felles badestrand. En kort kjøretur unna finner man Skjoldastraumen, hvor man har tilgang på blant annet butikk og bensinstasjon. Stølsvikvegen 328 har en fantastisk utsiktsbeliggenhet, utover Yrkjefjorden. På sommerhalvåret har man også meget gode solforhold, og man kan nyte både frokost, middag og kveldsmat ute i solen. Hyttas beliggenhet gir også utslag i at man her har uteområder uten noe særlig form for innsyn fra naboene. Fra Haugesund tar det ikke mye mer enn 40 minutters kjøring inn til hytten.

Adkomst

Fra Aksdal: følg Skjoldastraumvegen inn til, og forbi Skjoldastraumen, og videre mot Nedstrand. Passer skiltet "Yrkje", og ta til venstre etter dette inn på "Stølsvikvegen". Følg denne vegen ca 3 km, og hold til høyre opp bakke like etter at man passerer biloppstillingsplass på venstre side. Ta deretter andre avkjørsel til venstre ned til hytten. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmekabler og vedovn stue 1. etg og ildsted stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Tilhørende rett til bruk av nausstomt. Selger har godkjent søknad om oppføring av naust. Arbeidet er påbegynt.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette