Avaldsnes - Spennende bolig-eiendom med eksepsjonelt fin utsikt til Karmsundet - Stor tomt

Rehaugvegen 21

Primærrom 210 m²
Bruksareal 223 m²
Tomt 2023 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 1967
Prisantydning kr 3 490 000

Beskrivelse/detaljer

Spennende boligeiendom med stort tomt. Beliggenheten og utsikten bør oppleves, den er mildt sagt imponerende, og du har fri utsikt til Karmsundet. Ute er det stort gårdstun med god "tunfølelse", dobbel garasje og ordentlig opparbeidet uteområder. Boligen har 5 soverom, 2 stuer og en god planløsning. Sentralt på Avaldsnes

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom: Hovedetasje: vindfang, inngangsparti, gang, soverom, soveromsgang, soverom, soverom, soverom, bad, wc, kjøkken med spiseplass og todelt stue. Underetasje: gang, vaskerom, bi-inngang, 3 boder, wc, soverom, kjellerstue, kjøkkenrom og dusjrom. Kryploft. Ute er det dobbel garasje, lekehytte og utebod. Det er stor gressplen perfekt for aktiviteter et nivå ned fra huset. Uteområdene er opparbeidet med naturstein, blomsterbedd og gårdstunet er singlet. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har en helt spesielt flott utsikt. Flott murt peis i hovedstuen. Parkett i de fleste oppholdsrom. Kjøkkenet er i ok funksjonell stand. Kjellerstue med vedovn. Det er totalt 5 soverom i boligen og godt med garderobeplass. Hovedbadet er av nyere dato. Helfliset og med varme i gulv. Dusjhjørne, vegghengt toalett og klessjakt. Toalettrommet i overetasjen er oppusset og fremstår i i ok stand. Eldre WC og dusjrom nede. Boligen er utstyrt med blant annet: - Nyere yttertak - Varmepumpe

Beliggenhet

Avaldsnes Rehaugvegen 21 har en enesteående utsiktsbeliggenhet og svært gode solforhold på eiendommens uteområder. Flott utsikt til sundet. Svært sentral beliggenhet med kort avstand til det aller meste man trenger i hverdagen. Skoler, barnehager, butikker, lege, apotek, bank og aktivitetstilbud.

Adkomst

Boligen er merket med "Til-salgs" skilt. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Dobbel garasje og rikelig med plass i gårdstunet.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. På badet er det gulvvarme. Ildstedene i boligen sørger for behagelig og naturlig varme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Oljetanken er tømt og ligger under bakken utenfor kjellerstue. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette