SKUDENESHAVN - Velholdt enebolig over 3 plan m/garasje - Stor og pent opparbeidet tomt - 4 soverom

Solbergvegen 12

Primærrom 157 m²
Bruksareal 181 m²
Tomt 998 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 1965
Prisantydning kr 1 590 000

Beskrivelse/detaljer

- Velholdt enebolig over 3 plan - Garasje - Solrikt og lunt - Stor (998 kvm) og pent opparbeidet tomt - Barnevennlig område og gangavstand til alt en trenger - Ingen gjennomgangstrafikk - 4 soverom - 2 stuer - Flott bad som ble oppgradert i 2017 - Pent kjøkken fra ca 1993 - Nye takpanner i 2010

Innhold / standard

Boligen er over 3 plan og inneholder: Hovedetasje: gang, bad, kjøkken og stue. Loft: gang og 4 soverom Kjeller: gang, vaskerom, kjellerstue, soverom/hobbyrom og 2 boder. Utvendig redskapsbod I følge selger er det gjort en del oppgraderinger på boligen etter byggeår, bl.a: - Nye takpanner (2006) - Ny avløpsrør fra hus til offentlig nett (trolig i 2010/2011) - Nye vinduer i kjeller samt 2 på loft (2018) - Flott bad m/fliser på gulv og våtromsplater på vegger (2017) - Pent kjøkken (fra ca 1993), ny tapet i 2017 - Ny varmepumpe (ca 2017) - Nyere varmtvannsbeholder

Beliggenhet

Beliggende i barnevennlig område i enden av en blindveg. Gangavstand til bl.a barnehager, barne-og ungdomsskole, idrettsanlegg, golfbane, badeplasser, flotte turområder og sentrum med dens fasiliteter.

Adkomst

Følg RV-47 (hovedvegen) sørover og ta til venstre når du har passert den gamle ferjekaien i Skudeneshavn, inn på Solbergvegen. Ta første veg til venstre og boligen kommer rett fram.

Parkeringsforhold

I garasje og på gårdsplass

Oppvarming

Varmepumpe, vedfyring, varmekabler på bad og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen (ingen garanti). - Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette