Norheim - Innflytningsklar, romslig leilighet i solrik 2. etasje - Tidsriktige overflater og oppusset bad!

Norheimtunet 78

Primærrom 73 m²
Bruksareal 76 m²
Tomt 3728 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 1999
Prisantydning kr 1 790 000
Felleskost kr 700

Beskrivelse/detaljer

Flott leilighet med attraktiv og populær beliggenhet på Norheim. Leiligheten ligger fint til i andre etasje med god planløsning og inneholder gang, bod, 2 soverom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Innflytningsklar og holder normalt god standard. Tidsriktige farger på vegger, kjøkken med hvite fronter og oppusset bad med nytt dusjkabinett, ny baderomsinnredning og speil. God størrelse på soverom og luftig kjøkken/stueløsning med god plass til spise- og sittegruppe. Tilhørende carport, utvendig bod på 5 kvm med god takhøyde og stort lagringsloft over leiligheten. Utgang fra stue/kjøkken til overbygd terrasse med gode solforhold fra ca. kl. 13:00 - 21/22:00 sommerstid. Gangavstand til Norheim med, turområder og Oasen storsenter med tilhørende fasiliteter. Velkommen på visning!

Innhold / standard

I 2. etasje: Gang, bod, 2 soverom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Stort lagringsloft og tilhørende sportsbod på ca. 5 kvm. - Firemannsbolig med carport oppført i 1999. - Leiligheten sin fasade ble sist malt i ca. 2014. - Det er parkett i gang, stue og på kjøkkenet. - Dører, lister, vegger og tak ble malt i 2006. - Oppusset vegger på soverommene 2017/18. - Lyse veggflater med flotte kontrastvegger. - Pusset opp bad med ny innredning/speil. - Satt inn nytt dusjkabinett på bad i ca. 2016. - Nye taklamper installert i leiligheten 2018. - Det er innlagt tv og internett fra Altibox. - Det er sikringsskap med automatsikringer. - Satt opp glass-rekkverk på terrasse 2016.

Beliggenhet

Denne leiligheten i Norheimtunet 78 har en flott beliggenhet helt sør i Salhusvegen. På terrasse med utgang fra stue/kjøkken har en gode solforhold med sol fra ca. 13:00 - 21:00 sommerstid. Gangavstand til Norheim med Oasen storsenter, legesenter, tannlege, butikker og bensinstasjon. Fra leiligheten har en kort avstand til det aller meste. Like ved har en det nye veisystemet til Raglamyr, Bokn og Karmøy. Her har en det meste innenfor kort kjøreavstand. Gangavstand til barnehage og Norheim barneskole. Flotte turområder innen gangavstand ved Karmsundet eller i Norheimskogen.

Adkomst

Følg Salhusvegen sørover forbi Park Hotell. Ta deretter andre vei til venstre innpå Norheimtunet. Følg veien til den deler seg og følg veien til venstre. Ta deretter første vei til høyre og en får bygget leiligehten ligger i på venstre side av veien. Leiligheten ligger i andre etasje mot nord. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i carport eller på felles gjesteparkering.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Oppvaskmaskin, vaskemaskin og kjøleskap medfølger i handelen. Det gis ingen garanti. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette