Skåredalen - Lys og pen og meget velholdt 3-roms leilighet i 1. etasje. Stor terrasse. Rolig og sentral beliggenhet

Eikjehammervegen 16 B

Primærrom 62 m²
Bruksareal 65 m²
Tomt 5345 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 2008
Prisantydning kr 390 000
Andel fellesgjeld kr 1 008 396
Totalpris kr 1 398 396
Felleskost kr 10 271

Beskrivelse/detaljer

- Praktisk og tiltalende leilighet i 1. etasje. - Romslig stue - kjøkkenløsning - Pen Sigdal kjøkkeninnredning. - Bad/wc med fliser på gulv og varmekabler - 2 gode soverom - Vannbåren varme i radiatorer - Tilknyttet sikringsfond - Egen utebod og fast parkeringsplass - Populær beliggenhet i Skåredalen

Innhold / standard

Lys, pen og praktisk 3-roms leilighet med livsløpstandard. Inneholder entre/gang, bod/vaskerom og 2 soverom. Badet har baderomspanel på vegger og fliser på gulv med varmekabler. Dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Kjøkken med pen hvit Sigdal innredning med god skap og benkeplass. Åpen løsning mot stue. Utgang til solrik vestvendt terrasse. Stue - kjøkkenløsningen gir god plass for sofagruppe og spisestue. Utvendig bod.

Beliggenhet

Flott beliggenhet i Skåredalen. Kort vei til Sparbutikken, busstopp, turområder, skole, barnehage m.m.

Adkomst

Fra Skjoldavegen tar du inn Eikjehammervegen i rundkjøringen. Leiligheten ligger da på venstre side ca som nest siste hus i rekken til venstre.

Parkeringsforhold

Fast oppstillingsplass følger leiligheten.

Oppvarming

Vannbåren varme via radiatorer. Varmekabler på bad. For øvrig elektrisk oppvarming.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Forhåndsprøving av forkjøpsrett kr 7 188
Total kr 8 048

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Del dette