Lys og lettstelt 3-roms leilighet med sentral beliggenhet - 2 soverom - Ny terrasse 2019 - Gangavstand til "alt"!

Skeisvannsvegen 3

Primærrom 65 m²
Bruksareal 71 m²
Tomt 6040,3 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Byggeår 1947
Prisantydning kr 1 090 000
Andel fellesgjeld kr 318 225
Totalpris kr 1 408 225
Felleskost kr 4 100

Beskrivelse/detaljer

- Pen og lettstelt leilighet med sentral beliggenhet - Romslig og lys stue med vedfyr - Nyere bad - Parkett på de fleste gulv - Ny terrasse 2019 - Det er innlagt Altibox i leiligheten - Bod/disponibelt rom på loft - Lagringsmuligheter i bod i kjeller - Gode parkeringsmuligheter - Sentrumsnær beliggenhet med gangavstand til alt! - Idrettspark og skoler like ved Velkommen på visning!

Innhold / standard

Leiligheten er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Gang, bad, 2 soverom, kjøkken og stue. Flott og lys leilighet med sentral beliggenhet i Haugesund. Her er det gangavstand til absolutt alt av hva man kunne tenke seg. Flotte turområder, skoler, barnehager, idrett mm. Lys og flott stue, parkett på gulv, malte overflater i lyse farger med kontrastvegg, og vedfyr. Det er innlagt fiber fra Altibox i leiligheten. Praktisk kjøkken med innredning i hvit utførelse. God plass for oppbevaring i skuffer og skap. Leiligheten har to soverom. Hovedsoverom av god størrelse med oppbevaringsplass for tøy. Gjestesoverom har utgang til ny terrasse fra 2019. Parkett på begge soverom. Nyere oppusset bad med fliser gulv og vegg, dusjnisje, og pen innredning. Gode oppbevaringsmuligheter i disponibelt rom på loft, samt bod i kjeller. Romslig parkeringsplass med gode muligheter for oppstilling av din bil.

Beliggenhet

Boligen ligger i rolige og skjermede omgivelser i et etablert boligområde. Korte avstander til alt av hva man til daglig vil ha behov for, hvor en blant annet har skoler, barnehage, handelstilbud, alt av hva Haugesund Sentrum har å by på, i tillegg til fantastiske frilufts- og turmuligheter i Djupadalen.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på borettslagets grunn.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 480
Tinglysning pr. pantnotering kr 480
Total kr 960

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@em-a.no
  • Mobil +4790559049

Del dette