Kjekk enebolig med sentrumsnær beliggenhet i Skudeneshavn - Gangavstand til alt! - Nyere tak, vinduer og kledning!

Kvednadalen 4

Primærrom 145 m²
Bruksareal 146 m²
Tomt 617,2 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1949
Prisantydning kr 1 790 000

Beskrivelse/detaljer

- Kjekk familiebolig med sentrumsnær beliggenhet i Skudeneshavn - Her har man gangavstand til absolutt alt! - Rolig område - Kledning, vinduer og tak er byttet for ca 10 år siden - Flott Ikea kjøkken fra 2011 - Koselig stue med god standard - Ny el-tavle - Det er lagt inn Altibox i boligen - Solrike uteområder - Godt med parkering i eget gårdsrom Velkommen på visning!

Innhold / standard

Boligen er innredet over tre etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Kjellerstue, vaskerom, gang og dusjrom. 1. etasje: Gang, wc, kjøkken og stue. Loft: Gang og 3 soverom. Kjekk familiebolig over tre etasjer med sentral beliggenhet i Skudeneshavn. Boligen ligger nært det aller meste, alt innen gangavstand. Blant annet butikk, skole, barnehage, kollektivtransport, idrett mm. Nytt tak, kledning og vinduer for ca 10 år siden. Ny el-tavle. Flott Ikea kjøkken fra 2011. Her er det god plass for oppbevaring av det meste man trenger på kjøkkenet. Integrerte hvitevarer. Åpen løsning inn til stuen. Flott stue med spotter i tak, parkett på gulv, og god plass til både spisegruppe og tv-krok. Oppvarming fra både vedfyr og varmepumpe. Det er lagt inn fiber fra Altibox i boligen. Eldre bad med belegg på gulv, fliser på vegg, og en stor dusjnisje. I boligens loftsetasje finner man tre soverom. Her er det parkett/laminat på gulv, god størrelse, og plassbygde garderobeløsninger. Nyere innredet kjellerstue med egen inngang. Flott rom, som er meget kjekt for ungdommen i husstanden. Her er det lyse og pene overflater, samt fliser på gulv. Vaskerom i kjeller. Koselig, solrikt og usjenert uteområde. Her er det store terrasseområder like ved boligens inngangsparti. I tillegg en liten gressplen på fremsiden av boligen. God parkering i eget singlet gårdsrom.

Beliggenhet

Meget sentral og barnevennlig beliggenhet i Skudeneshavn, med korte avstander til alt hva man til daglig vil ha behov for. Like i nærheten finner man blant annet barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, bank og butikker. Sentrumsområdet i Skudeneshavn har også mye og by på, blant annet spisesteder, butikker og koselige gater.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen. Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. Innredning i kjeller(kjellerstue) avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 44 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 45 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Aud Mona Are Aase
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post audmona@em-a.no
  • Mobil +4746977044

Del dette