Strøken, innflytningsklar endeleilighet - Overbygd & solrik terrasse på 18 kvm - Fast p-plass & utv.bod!

Spannalia 10 C

Primærrom 60 m²
Bruksareal 60 m²
Tomt 10158 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 2012
Prisantydning kr 1 990 000
Felleskost kr 1 099

Beskrivelse/detaljer

Prosjektet Spannalia ligger sentralt plassert på Haugalandet midt mellom Raglamyr og Norheim. Bo sentralt med kort avstand til det aller meste. En parkerer som nærmeste parkering og har lett adkomst til leiligheten. Leiligheten ligger på ende i 1. etasje og inneholder gang, 2 soverom, vaskerom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Ingen bygg i front, fritt og med gode solforhold fra ca. 12:00 - 22:00 sommerstid. Solen kan nytes på 18 kvm overbygd terrasse med utgang fra stue. Innflytningsklar, holder god standard og er oppgradert fra standard. Leiligheten kan skilte med tidsriktige overflater. Tiltalende kjøkken med hvite fronter, integrerte hvitevarer og oppgradert med kjekk kjøkken-øy. Nydelig og helfliset bad. Gjort endring på planløsning fra standard til det bedre og lagt varmekabler med fliser i inngangsparti. Praktisk! Ved parkering har en tilhørende bod på 5 kvm med medfølgende hylle-system. Velkommen på visning av Spannalia 10C!

Innhold / standard

I 1. etasje og inneholder: Gang, 2 soverom, vaskerom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. I tillegg 5 kvm bod ved parkeringsplassen til leiligheten. - Nyere leilighetskompleks og leilighet oppført i 2012. - Innflytningsklar med lite slitasje og holder god standard. - Oppgradert med varmekabler i gang og påkostede granitt-fliser. - Lik parkett lagt på soverom, stue og kjøkken som gir en fin helhet. - Oppgradert ved å gjøre bod om til vaskerom med opplegg for vaskemaskin. - Nydelig, helfliset bad med hvite, veggfliser og varmekabler i gulv. Hvit baderomsinnredning, speil med belysning på vegg, vegghengt toalett og dusjkabinett med rainshower. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. - Tiltalende, Friestad kjøkken med hvite fronter som er oppgradert med stor kjøkken-øy med plass til flere bar-stoler. Oppgradert til integrert oppvaskmaskin, kjøl/fryseskap og med integrert komfyr/platetopp. - Oppgradert med varmepumpe fra Fujitsu i 2012. - Balansert ventilasjon og rør-i-rør system. - Trolig lagt opp for sentralstøvsuger, men det må kjøpes inn motor og kobles. - Altibox tv og internett.

Beliggenhet

Prosjektet Spannalia er et prosjekt for den som ønsker å bo sentralt på Haugalandet. Beliggende midt mellom Raglamyr og Norheim bor en midt i smørøyet med de fleste fasiliteter en kan ønske seg innenfor gangavstand. Området rundt er enda i utvikling og vil tiltrekke seg flere bedrifter i årene fremover. Utallige butikker på Raglamyr med Amanda storsenter. På Norheim finnes en rekke butikker, Oasen storsenter, lege- og tannlegekontor. Godt kollektivtilbud ved hovedveien, hvor en også finner nyetablert dagligvarebutikk, bensinstasjon og Burger King. For den turglade har en turområde i naturskjønne omgivelser oppe ved Spannhelgeland og i populære Norheimskogen. Like ved leiligheten ligger Espira barnehage. Denne leiligheten i Spannalia 10C har flott og fri beliggenhet uten bygg i front. Utgang gang fra stuen til 18 kvm svært solrik mot vest. Her kan en nyte solen til langt på kveld. Leiligheten forøvrig strategisk plassert med tanke på den nye T-forbindelsen mellom Haugesund, Karmøy og Bokn. Ellers kort avstand ti Nordhuset med Sportsklubben Nord som kan skilte med gode fasiliteter og et tilbud for fotball og håndball i de aller fleste aldersgrupper.

Adkomst

Følg Spannavegen sørover gjennom ny rundkjøring, en får da Spannalia med leilighetskomplekser på venstre side av veien. Følg veien forbi parkeringsplass på venstre side av veien og ta deretter første vei til venstre. Følg veien til endes og en kommer til stor parkeringsplass. Fra parkeringsplass vil en få Spannalia 10C som første på høyre side. Leiligheten ligger som nærmeste til parkeringsplassen i 1. etasje. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Fast biloppstillingsplass like utenfor leiligheten.

Oppvarming

Varmekabler i gang og på bad. Varmepumpe og mulighet for peisovn i stue. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Taklamper kjøkken, stue og gang medfølger ikke i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette