NY PRISANTYDNING! SLÅTTEVIK - Enebolig i rekke beliggende på ende med utsikt til sjø - Oppgradert Strai kvalitetskjøkken, 2 bad og 4 soverom - Gode parkeringsforhold og sportsbod.

Melkevikvegen 5

Primærrom 140 m²
Bruksareal 146 m²
Tomt 178,5 m²
Boligtype Rekkehus
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 2013
Prisantydning kr 2 490 000

Visning

25. september 2018 kl. 16:30 til 17:00

Beskrivelse/detaljer

- Nyere enebolig i rekke over to plan - Endebeliggenhet - Utsikt til sjø - 4 soverom - 2 bad - Carport - Høy standard - Stort kvalitetskjøkken fra Strai - Kjekke uteområder

Innhold / standard

Boligen er innredet over to plan, og inneholder følgende: 1. Etasje: Vindfang, gang, vaskerom, bad, stue/kjøkken, bod. 2. Etasje: Gang, 4 soverom og bad. Meget kjekk enebolig i rekke av nyere dato. Boligen holder høy standard! Parker bilen i boligens egne carport, eller på felles asfaltert gårdstun, og tre inn i romslig gang. Her har en større gang enn hva som var planlagt ved byggestart. Videre har en et kjekt vaskerom, flott bad, og en stor og romslig åpen stue/kjøkkenløsning. Kjøkkenet har blitt oppgradert, og en har da fått forlenget dette. Praktisk liten bod ved enden av kjøkkenet som kan brukes som lagring. Utgang fra stue til uteområdene på sørsiden av boligen. Overetasjen har fire romslige soverom og et flott bad. Her har en også utgang fra soverom til terrasse med sjøutsikt. Terrassen har også en bod hvor en lett kan stue vekk hagemøbler og grill, uten å måtte bære dette gjennom boligen. For det meste parkett på gulv, malt gips på vegger og fliser på badegulv. Boligen har egen sportsbod.

Beliggenhet

Melkevikvegen 5 ligger flott til i naturskjønne omgivelser på Slåttevik. Nyetablert boligfelt, med Tysværvåg barne- og ungdomskole like i nærheten. Nærbutikk har en også kun en kort spasertur unna. Nærhet til sjø, bademuligheter og idrettstilbud gjennom Falkeid idrettslag. Benytt Karmøytunnelen, og bruk korte 15 minutter kjøring til Raglamyr eller Karmøy.

Adkomst

Kjør forbi Mjåsund, og følg Tysværvegen sørover. Ta første til høyre inn mot Slåttevik, og følg vegen til venstre mot Campingen, og en vil få boligen på venstre side. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

I egen carport, eller på stort felles asfaltert gårdstun.

Oppvarming

Varmepumpe og varmekabler på bad, ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette