VISNINGSHELG! Flott, lys leilighet sentralt i Haugesund - Romslig soverom, pent bad, stor stue og strøkent kjøkken!

Strandgata 57

Primærrom 58 m²
Bruksareal 58 m²
Tomt 461 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 1
Etasje 2
Byggeår 1900
Prisantydning kr 1 190 000
Andel fellesgjeld kr 161 946
Totalpris kr 1 351 946
Felleskost kr 2 000

Visning

25. januar 2020 kl. 13:00 til 18:00

26. januar 2020 kl. 13:00 til 18:00

Beskrivelse/detaljer

Lys leilighet beliggende i byggets andre etasje, sentralt i Haugesund og like ved Høgskulen på Vestlandet. Inneholder romslig gang, stort soverom og bad samt åpen kjøkken/stueløsning. Leiligheten holder normalt god standard med oppgradert taktekke, tidsriktige overflater, nytt tak i stue/kjøkken fra 2015, oppusset bad og tiltalende kjøkken fra 2015. Velkommen på visning av Strandgata 57!

Innhold / standard

I 2. etasje og inneholder: Gang, soverom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Romslig gang ønsker deg velkommen inn i denne leiligheten i Strandgata 57. Her har en god plass til sko- og annet yttertøy. Videre er det åpent mot en luftig og åpen kjøkken/stueløsning. I rommet har en god plass til sofahjørne og stort spisebord for alle anledninger. Det er satt inn ett tiltalende Noremakjøkken i 2013 med hvite fronter. Kjøkkenet har god benkeplass. Medfølgende kjøl/fryseskap samt integrert komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. Stort hovedsoverom med god plass til garderobeskap, nattbord og dobbeltseng. Dør fra soverommet direkte til romslig bad med belegg på gulv og hvite baderomsplater på vegg. Videre kan badet skilte med toalett, opplegg for vaskemaskin, plass til tørketrommel og svart baderomsinnredning med hvit servant. Utvendig bod. - Oppgradert, lys leilighet som holder normalt god standard. - I leiligheten e det lyse vegger og lik parkett på alle gulv. - Pusset opp vegger og tak med downlights i stue i 2016. - Nytt, tiltalende Noremakjøkken fra 2013 med hvite fronter. - Bad med belegg og baderomsplater på vegg. - El-kontroll i ca. 2014, feil og mangler ble utbedret av eier. - Det er sikringsskap i gang med nyere automatsikringer. - De fleste vinduer fra 80-tallet, stort vindu stue fra 2016/2017. - Leiligheten er beliggende i ærverdig bygg oppført i ca. 1899. - Bygget er oppgradert, men har behov for videre vedlikehold. - Lagt om/skiftet skifer på del av taket som går mot gaten i 2014. - Resten av taket samtidig gått over og kontrollert .

Beliggenhet

Strandgata 57 ligger attraktivt til i bykjernen ett godt steinkast fra Høgskulen Vestlandet. Videre alt i Haugesund sentrum og store arbeidsplasser som sykehuset i umiddelbar nærhet. Her ligger alt til rette for en urban tilværelse. Med sentrum like utenfor dørstokken har lett tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens restauranter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler.

Adkomst

Følg Litlasundgata ned mot sentrum og passer Høyskolen på venstre side av veien. Følg deretter veien gjennom kryss og en får Strandgata 57 som siste bolig på venstre side av veien. Inngangsdøren er på sørsiden av bygget og leiligheten ligger i andre etasje mot øst. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

En felles parkeringsplass i sameiet, men "først mann til mølla"-prinsippet. Ellers parkering i offentlig vei etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming

Varmeovn på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Eiendommen er registrert i kommunen med SEFRAK minne.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 29 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 30 800

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette