Søre bydel - Praktisk 2-roms oppussingsobjekt. Sentral beliggenhet med kort vei til sentrum

Kopervikgata 23

Primærrom 46 m²
Bruksareal 46 m²
Tomt 11285 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 1
Etasje 1
Byggeår 1953
Prisantydning kr 650 000
Andel fellesgjeld kr 151 248
Totalpris kr 801 248
Felleskost kr 2 404

Innhold / standard

Praktisk 2-roms leilighet i høy 1. etasje. Inneholder entre/gang med garderobeplass. Romslig soverom med skapplass. Kjøkken har eldre innredning. Bad/wc med belegg på gulv og våtromstapet på vegger. Romslig stue med god plass for sofagruppe og spisestue. Vedovn. Det er oppgradert sikringsskap og ny smartmåler. Leiligheten har behov for oppussing. I tillegg er det 2 boder og felles vaskerom med plass til egen vaskemaskin i kjeller.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet med gangavstand til butikker, sentrum m.m.

Adkomst

Følg Karmsundsgaten sørover. Tar ned til høyre i rundkjøringen ved Opel-bygget. Deretter inn Kopervikgaten. Boligen ligger da på høyre side av veien.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsforhold på borettslagets grunn.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger ikke i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Del dette