BUD FORELIGGER! AVALDSNES- Oppgradert og flott enebolig m/alt på ett plan - Nydelig sjøutsikt - Attraktiv beliggenhet

Markvegen 8

Primærrom 115 m²
Bruksareal 115 m²
Tomt 668,5 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1975
Prisantydning kr 2 990 000

Beskrivelse/detaljer

- Flott enebolig med alt på ett plan - Nydelig sjøutsikt - Attraktiv og barnevennlig beliggenhet - Store oppgraderinger de senere år - Garasje med anneks. - Mulighet for båtplass like ved boligen, her er det venteliste for kjøp. For leie betales ca 5000 pr år + medlemsavgift og dugnad (i følge selger) - Passer for alle aldersgrupper - Usjenert tomt som grenser til friområde - 4 soverom - Flott Sigdal-kjøkken m/øy og integrerte hvitevarer - Pent helfliset bad (2008) - Resterende rom er også pusset opp de senere år - Kledning fra 2011 - Vinduer fra (2003-2011)

Innhold / standard

Boligen er innredet med alt på ett plan og inneholder: gang, vaskerom, bad, 4 soverom, stue og kjøkken. Koffertloft Krypkjeller Garasje med anneks I følge selger er det gjort store oppgraderinger på boligen de senere år, bl.a: Utvendig: - Kledning i 2011 - Vinduer fra (2003-2011) - Takrenner og nedløp (2011) - Drenert hage (2011) - Ytterdører Innvendig: - Nye automatsikringer - Ny varmtvannsbeholder (2016) i krypkjeller - Innerdører - Varmepumpe ny i 2011 - Flott Sigdal-kjøkken m/kjøkkenøy og integrerte hvitevarer. Innredning er fra ca 2003 men ble lakkert i 2011. - Pent helfliset bad (2008) - Fint vaskerom m/fliser på gulv og våtromsplater på veggene. - Resterende oppholdsrom er også pusset opp de senere år.

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet i nærhet til sjø, helt i enden på populære Veldetun. Rolige og barnevennlige omgivelser i etablert område og kort avstand til bl.a: barnehage, barneskole, butikker, bank, idrettsanlegg og flotte turområder. Boligen grenser til friområde mot nord og sørøst.

Adkomst

Fra Avaldsnes: følg RV-47 sørover og ta til venstre i rundkjøringen ved Coop-prix bygget inn på Veldetunvegen. Følg vegen ca 650 meter og ta til høyre inn på Slåttåvegen. Ta så til venstre etter ca 200 meter inn på Markvegen. Boligen kommer så som siste hus på venstre side.

Parkeringsforhold

I garasje og på rommelig gårdsplass.

Oppvarming

Varmepumpe, mulighet for å montere vedovn, varmekabler (i gang, vaskerom og bad) og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Integrerte hvitevarer på kjøkken (mikro, stekeovn, platetopp, kjøleskap og frys) medfølger i handelen. Resterende hvitevarer medfølger ikke i handelen. - I følge selger er det mulighet for å leie båtplass like ved boligen og at det er kr 750,- i medlemsavgift pr år samt 5-6 timer dugnad pr år. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Det opplyses om at boligsalgsrapporten har en gyldighet på 6 mnd og at denne rapporten således kun er å regne som et "hjelpedokument" for mulig interessante opplysninger om eiendommen slik tilstanden var da rapporten ble utarbeidet. - Deler av hage står på friområde

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette