VISNINGSHELG! Haugesund sentrum - Nydelig, renovert leilighet i 2013 - innflytningsklar med 3 soverom - nytt, nydelig kjøkken og helfliset bad!

Tuhauggata 11

Primærrom 71 m²
Bruksareal 71 m²
Tomt 327 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Etasje 1
Byggeår 1911
Prisantydning kr 1 690 000

Visning

28. september 2018 kl. 15:00 til 20:00

29. september 2018 kl. 11:00 til 18:00

30. september 2018 kl. 10:00 til 18:00

Beskrivelse/detaljer

Lekker leilighet med sentral beliggenhet midt i Haugesund sentrum. Her bor en urbant med kort avstand til alle byens fasiliteter og høyskolen. Godt utnyttet og inneholder gang, 3 soverom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Mindre utv. bod. I 2013 ble yttervegger isolert, fikk nedtrukket lydhimling, nye gipsvegger/tak, nye gulv i alle rom, installert downlights i stue/kjøkken og leiligheten fikk nytt elektrisk anlegg. Her flytter en rett inn i en leiligheten med god standard. Nydelig kjøkken med stor kjøkkenøy, god skap- og benkeplass samt integrerte hvitevarer. Lekre overflater på badet fra 2013 med innredning for vaskemaskin, flott baderomsinnredning, sideskap og nedfelt dusjhjørne. Velkommen på Eiendomsmegler A visning!

Innhold / standard

Tiltalende og oppusset leilighet med sentral beliggenhet i Haugesund. Leiligheten har en særdeles godt utnyttet planløsning som inneholder entré, 3 soverom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. I tillegg har en lagringsrom under trapp og mindre bod like ved inngangsdøren. I 2013 ble det gjort betydelig renovering av leiligheten. I alle yttervegger ble det lagt ny vindpapp samt 5 cm isolasjon, innertaket fikk nedfelt lydhimling og 20 cm isolasjon. Videre ble leiligheten ombygd for en mer arealeffektiv og luftig planløsning. Her har en virkelig lykkes. Ny ytterdør, ny terrassedør og nytt vindu på kjøkken og soverom 1. Strukket nye kabler og nytt sikringsskap, arbeid utført av Helgevold elektro. Leiligheten har et moderne utrykk med hvit-tonet parkett på alle gulv, design dørblad, downlights i stue/kjøkken og listfrie vegger, tak og vinduskarmer. Nymalt i 2017. En innbydende leilighet som holder god standard. Pakk kofferten og flytt rett inn i denne strøkne leiligheten! I lys entré som ønsker deg velkommen inn i leiligheten er det satt opp skyvedørsgarderobe med speil-fronter. Videre er det åpent mot herlig og åpen kjøkken/stueløsning. Store vindusflater, lyse veggflater og listfrie overganger gir en behagelig og god romfølelse. Nedfelt spottkasse som prikken over I`en med utstrakt bruk av downlights. I stuedel har en god plass til stort sofahjørne og en ser på tv fra Altibox. Veggfeste til tv medfølger leiligheten. Det er satt inn ett nydelig og ikke minst praktisk kjøkken. Kjøkkenet kan skilte med stor kjøkkenøy som har god benkeplass og 6 medfølgende barstoler. Her kan venner samles og nyte et bedre måltid. Det er 9 skuffer i kjøkkenøy som sammen med skaper i resten av kjøkkenet gir god oppbevaringsplass. Kjøkkenet har hvite fronter, hvit benkeplate og glassplate over underskap. Integrerte hvitevarer i platetopp, komfyr i praktisk høyde og oppvaskmaskin. Medfølgende side-by-side kjøleskap med vann- og isbitfunksjon. Waterguard. Leiligheten kan skilte med hele 3 soverom hvor av ett har utgang til mindre luftebalkong. For et bad! Det ble støpt nytt gulv i 2013, lagt nye varmekabler og lagt nye, flotte fliser på gulv. Vegger er tidsriktig innredet med hvite baderomsplater mot lekker kontrastvegg av samme materiale og med stilig "treaktig" motiv. Flott baderomsinnredning, sideskap og speil med belysning. Det er satt inn kjekk innredning ved opplegg for vaskemaskin med underskap, oppheng og overskap. Videre kan badet skilte med vegghengt toalett og nedfelt dusjhjørne med nydelige fliser og to glassdører.

Beliggenhet

Her ligger alt til rette for en urban tilværelse. Med sentrum like utenfor dørstokken har lett tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens rekke restauranter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler.

Adkomst

Fra rundkjøringen ved Flotmyr ta vei ned mot sentrum. Passer Kiwi butikk på venstre side av veien. Etter å ha passert Kiwi vil en få leiligheten i tredje bygg på venstre side av veien. Leiligheten ligger i byggets andre etasje. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i offentlig vei etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming

Varmepumpe i stue, varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Sameiet har ingen felleskostnader, unntatt felles bygningsforsikring som deles etter regning. Innredning mtp. antall soverom avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Kart

Del dette